دوره های آموزشی صنایع غذایی
معتبر ترین موسسه آموزش مجازی و حضوری در حوزه تخصصی صنایع غذایی و مدیریت
دوره آموزشی مبانی تحقیق و توسعه در صنایع غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی مبانی تحقیق و توسعه در صنایع غذایی مبانی تحقیق و توسعه در صنایع غذایی research development به صورت…
220,000 تومان
دوره آموزشی آشنایی با تکنولوژی های نوین در صنعت غذا
غیرحضوری
دوره آموزشی آشنایی با تکنولوژی های نوین در صنعت غذا تکنولوژی نوین صنعت غذا modern technology food industry به صورت…
200,000 تومان
دوره آموزشی تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بر مبنای استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰:۲۰۱۸
غیرحضوری
ایمنی مواد غذایی و سلامت مصرف کنندگان همواره یکی از چالشهای اصلی تولیدکنندگان محصولات غذایی می باشد. در این خص
400,000 تومان
دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی به صورت مجازی
غیرحضوری
بر اساس بخشنامه اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی از ابتدای شهریور ماه سال ۱۳۹۹ دوره آموزشی توجیهی بدو خدم
150,000 تومان
دوره آموزشی استاندارد الزامات مدیریت زیست محیطی ایزو ۱۴۰۰۱ ISO 14001:2015 در صنایع غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی استاندارد الزامات مدیریت زیست محیطی ( ایزو ۱۴۰۰۱ ) در صنایع غذایی ایزو ۱۴۰۰۱ ISO 14001:2015 به صورت…
270,000 تومان
دوره آموزشی مستند سازی واصول ارزیابی برنامه های پیش نیازی
غیرحضوری
برنامه های پیش نیازی یا Prerequisite programs که به اختصار PRPs گفته می شود شرایط پایه ای و زیرساختی برای ایجاد و حفظ محیط ب
220,000 تومان
دوره آموزشی روند صدور مجوزهای بهداشتی کسب و کارهای خانگی
غیرحضوری
دوره آنلاین آشنایی با روند صدور مجوزهای بهداشتی کسب و کارهای خانگی مجوز مشاغل خانگی Home Jobs به صورت…
220,000 تومان
دوره آموزشی آشنایی با اصول HSE
غیرحضوری
دوره آموزشی آشنایی با اصول HSE ایمنی بهداشت محیط HSE به صورت مجازی زمان: پنج شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ دارای…
220,000 تومان
دوره آموزشی آشنایی با اصول دفاع غذایی Food Defense
غیرحضوری
دوره آموزشی آشنایی با اصول دفاع غذایی به صورت مجازی زمان: پنج شنبه ۵ خرداد ماه ۱۴۰۱ دارای ۵ امتیاز…
220,000 تومان
دوره آموزشی مبانی تکنولوژی شیر و فرآورده های آن
غیرحضوری
دوره آموزشی مبانی تکنولوژی شیر و فرآورده های آن مبانی تکنولوژی شیر milk technology به صورت مجازی زمان: پنج شنبه…
220,000 تومان
دوره آموزشی مبانی و آشنایی با اصول HACCP
غیرحضوری
دوره آموزشی مبانی و آشنایی با اصول HACCP مبانی اصول HACCP به صورت مجازی زمان: پنج شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۱…
270,000 تومان
دوره آموزشی روش تحقیق و مقاله نویسی برای پژوهشگران صنایع غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی روش تحقیق و مقاله نویسی برای پژوهشگران صنایع غذایی روش تحقیق و مقاله نویسی به صورت مجازی زمان:…
220,000 تومان
دوره آموزشی اصول CIP در صنایع غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی اصول CIP در صنایع غذایی اصول CIP در صنایع غذایی به صورت مجازی زمان: پنج شنبه ۲۵ فروردین…
220,000 تومان
دوره آموزشی ایمنی و اصول بهداشت فردی و محیطی در صنایع غذایی
غیرحضوری
دوره آنلاین ایمنی و اصول بهداشت فردی و محیطی در صنایع غذایی بهداشت فردی محیطی environmental health به صورت…
220,000 تومان
دوره آموزشی استاندارد ایمنی و بهداشت حرفه ای ( ایزو ۴۵۰۰۱ ) در صنایع غذایی
غیرحضوری
دوره آنلاین استاندارد ایمنی و بهداشت حرفه ای ( ایزو ۴۵۰۰۱ ) در صنایع غذایی استاندارد ایمنی بهداشت ایزو ISO…
250,000 تومان
دوره آموزشی آشنایی با شیمی، قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی
غیرحضوری
دوره آنلاین آشنایی با شیمی، قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی…
220,000 تومان
دوره پیشرفته TTAC با محوریت واردات مواد غذایی
غیرحضوری
دوره پیشرفته TTAC با محوریت واردات مواد غذایی دوره پیشرفته TTAC با محوریت واردات مواد غذایی importation به صورت مجازی…
220,000 تومان
دوره آموزشی کاربرد تحلیل آماری با نرم افزار SPSS
غیرحضوری
دوره آنلاین کاربرد تحلیل آماری با نرم افزار SPSS کاربرد تحلیل آماری با نرم افزار SPSS دارای ۵ امتیاز…
220,000 تومان
دوره آموزشی بررسی کاربرد فناوری های پیشرفته در صنایع غذایی
غیرحضوری
دوره آنلاین بررسی کاربرد فناوری های پیشرفته در صنایع غذایی کاربرد فناوری پیشرفته technology به صورت مجازی دارای ۵…
220,000 تومان
دوره آموزشی کاربرد نرم افزار ها در صنعت غذا
غیرحضوری
دوره آنلاین کاربرد نرم افزار ها در صنعت غذا نرم افزار صنعت غذا software به صورت مجازی زمان :…
220,000 تومان
دوره آموزشی روش های نوین طراحی و ارزیابی فرمولاسیون های غذایی
غیرحضوری
دوره آنلاین روش های نوین طراحی و ارزیابی فرمولاسیون های غذایی روش های نوین طراحی و ارزیابی فرمولاسیون های غذایی…
220,000 تومان
دوره آموزشی راهنمای سریع کنترل و ارزیابی میکروبیولوژی ( آزمایشگاه )
غیرحضوری
دوره آموزشی راهنمای سریع کنترل و ارزیابی میکروبیولوژی ( آزمایشگاه ) دوره آنلاین راهنمای سریع کنترل و ارزیابی میکروبیولوژی (…
220,000 تومان
دوره آموزشی کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی دوره آنلاین کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی enzymes به صورت…
220,000 تومان
دوره آموزشی اصول فرمولاسیون مواد غذایی
غیرحضوری
دوره اصول فرمولاسیون مواد غذایی به صورت مجازی دوره اصول فرمولاسیون مواد غذایی به صورت مجازی formulation به صورت…
220,000 تومان
دوره آموزشی اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی و کاربرد آمار در این زمینه
غیرحضوری
دوره آموزشی اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی و کاربرد آمار در این زمینه دوره اصول کنترل کیفیت در صنایع…
220,000 تومان
دوره آموزشی آلاینده های شیمیایی موجود در مواد غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی آلاینده های شیمیایی موجود در مواد غذایی دوره آلاینده های شیمیایی موجود در مواد غذایی chemical pollutants …
220,000 تومان
دوره آموزشی آشنایی با اصول ایمنی مواد شیمیایی در صنایع غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی آشنایی با اصول ایمنی مواد شیمیایی در صنایع غذایی دوره اصول ایمنی مواد شیمیایی chemical food safety …
220,000 تومان
دوره آموزشی مدیریت آلرژن ها در واحد های غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی مدیریت آلرژن ها در واحد های غذایی دوره آنلاین مدیریت آلرژن ها allergens به صورت مجازی زمان…
220,000 تومان
دوره آموزشی آشنایی با اصول واردات مواد غذایی در سامانه TTAC
غیرحضوری
دوره آموزشی آشنایی با اصول واردات مواد غذایی در سامانه ttac دوره آنلاین آشنایی با اصول واردات مواد غذایی در سامانه…
220,000 تومان
دوره آموزشی آشنایی با اصول برنامه کنترل آفات
غیر حضوری
دوره آموزشی آشنایی با اصول برنامه کنترل آفات به صورت مجازی کنترل آفات Pest Control مدرس دوره: آقای مهندس رضایی،…
220,000 تومان
دوره آموزشی ارزیابی خطر و اهمیت آن در ایمنی مواد غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی ارزیابی خطر و اهمیت آن در ایمنی مواد غذایی دوره آنلاین ارزیابی خطر و اهمیت آن در ایمنی…
220,000 تومان
دوره آموزشی محصولات غذایی تراریخته ( تغییر ژنتیکی یافته یا GMO )
غیرحضوری
نیاز غذایی مردم در حال افزایش است.تامین امنیت غذایی برای این نیاز رو به رشد، مستلزم راهکارهای ویژه ای است. استف
220,000 تومان
دوره آموزشی آشنایی با فناوری بلاک چین در صنایع غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی آشنایی با فناوری بلاک چین در صنایع غذایی دوره مجازی آشنایی با فناوری بلاک چین در صنایع غذایی…
220,000 تومان
دوره آموزشی اصول نمونه برداری مواد غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی اصول نمونه برداری مواد غذایی دوره تخصصی صنایع غذایی اصول نمونه برداری مواد غذایی Principles of Sampling به…
200,000 تومان
دوره آموزشی افزودنی های غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی افزودنی های غذایی دوره مجازی افزودنی های غذایی Food additives به صورت مجازی زمان : پنج شنبه ۱۴…
220,000 تومان
دوره آموزشی ارزیابی حسی مواد غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی ارزیابی حسی مواد غذایی دوره آنلاین صنایع غذایی ارزیابی حسی مواد غذایی به صورت مجازی زمان: پنج شنبه ۲۴…
220,000 تومان
دوره آموزشی آشنایی با روش های خوب آزمایشگاهی ( GLP )
غیرحضوری
دوره آموزشی آشنایی با روش های خوب آزمایشگاهی ( GLP ) دوره آنلاین صنایع غذایی آزمایشگاه میکروبیولوژی GLP به صورت…
220,000 تومان
دوره آشنایی با نظام آراستگی 5S در مراکز تولید و عرضه مواد غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی آشنایی با نظام آراستگی 5S در مراکز تولید و عرضه مواد غذایی به صورت مجازی زمان: پنج شنبه…
220,000 تومان
دوره آموزشی تشریح الزامات سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2015
غیرحضوری
دوره تشریح الزامات سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2015 سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2015 به صورت مجازی زمان: پنج شنبه و جمعه ۳…
350,000 تومان
دوره آموزشی آشنایی با محصولات فراسودمند ( Functional Foods )
غیرحضوری
دوره آموزشی آشنایی با محصولات فراسودمند به صورت مجازی زمان: پنج شنبه ۲۰ خرداد ماه دارای ۵ امتیاز بازآموزی از…
170,000 تومان
دوره آموزشی میکروبیولوژی در صنایع غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی میکروبیولوژی در صنایع غذایی میکروبیولوژی ( microbiology ) در صنایع غذایی به صورت مجازی زمان: چهار شنبه ۶…
220,000 تومان
دوره آموزشی اصول برچسب گذاری محصولات غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی اصول برچسب گذاری محصولات غذایی برچسب گذاری محصولات به صورت مجازی زمان: چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ دارای ۵…
200,000 تومان
دوره آموزشی آشنایی با تقلبات در صنایع غذایی
غیرحضوری
دوره آموزشی آشنایی با تقلبات در صنایع غذایی تقلبات صنایع غذایی به صورت مجازی زمان:چهارشنبه ۱ اردیبهشت ماه دارای ۵…
220,000 تومان
دوره آموزشی اصول و مبانی بسته بندی مواد غذایی
غیرحضوری
بسته بندی مواد غذایی همواره جزء لاینفک صنعت غذا بوده و علاوه بر جلب مشتری و ارائه اطلاعات مفید درباره محصول عر
200,000 تومان
دوره آموزشی شناخت چای و ارزیابی حسی آن
حضوری
امروزه مصرف چای، یکی از اجزای جدایی ناپذیر زندگی عادی مردم در ایران است. اما سابقه مصرف چای در ایران، کمتر از
250,000 تومان
دوره آموزشی تحقق محصولات غذایی ایمن
غیرحضوری
سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی مشتمل بر دو نوع الزامات هستند. دسته اول الزامات مدیریتی و سیستمی هستند. دسته
200,000 تومان
محتویات آموزشی دوره توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی
محتویات آموزشی دوره توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی
رایگان!