دوره های آموزشی صنایع غذایی
معتبر ترین موسسه آموزش مجازی و حضوری در حوزه تخصصی صنایع غذایی و مدیریت
300,000 تومان
250,000 تومان
250,000 تومان
250,000 تومان
250,000 تومان
250,000 تومان
دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی به صورت مجازی
غیرحضوری
بر اساس بخشنامه اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی از ابتدای شهریور ماه سال ۱۳۹۹ دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی و آشامیدنی برای کلیه مسئولین فنی که تقاضای تایید صلاحیت در سامانه TTAC را دارند الزامی شده است.
در سرفصل این دوره، آشنایی با اصول کلی و مبانی آنچه که یک کارشناس به عنوان مسئول فنی باید بداند طراحی شده است. این اطلاعات پایه شامل قوانین کلی حاکم بر محیط کسب و کار مواد غذایی و آشامیدنی، شرح وظایف مسئول فنی یک واحد تولیدی، آشنایی با محیط سامانه TTAC و فرآیند ثبت منبع واحدهای تولیدی می باشد.
200,000 تومان
250,000 تومان
300,000 تومان
250,000 تومان
250,000 تومان
250,000 تومان
دوره آموزشی مستند سازی واصول ارزیابی برنامه های پیش نیازی
غیرحضوری
برنامه های پیش نیازی یا Prerequisite programs که به اختصار PRPs گفته می شود شرایط پایه ای و زیرساختی برای ایجاد و حفظ محیط بهداشتی در واحدهای تولیدی مواد غذایی است که پیش زمینه استقرار سیستمهای ایمنی مواد غذایی در جهت تولید محصولات سالم و بهداشتی است.
250,000 تومان
250,000 تومان
250,000 تومان
250,000 تومان
400,000 تومان
250,000 تومان
250,000 تومان
250,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
200,000 تومان
دوره آموزشی تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بر مبنای استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰:۲۰۱۸
غیرحضوری
ایمنی مواد غذایی و سلامت مصرف کنندگان همواره یکی از چالشهای اصلی تولیدکنندگان محصولات غذایی می باشد. در این خصوص استانداردها و سیستمهای مدیریتی گوناگونی با رویکرد ایمنی مواد غذایی(food safety) طراحی و منتشر شده اند که استاندارد ISO22000 از رایج ترین آنها می باشد. این استاندارد برای اولین بار در سال ۲۰۰۵ توسط سازمان بین المللی استاندارد سازی(ISO) تدوین شد و دومین ویرایش آن در سال ۲۰۱۸ منتشر شد.
موسسه آموزشی کاوشگران رادنام در نظر دارد با بهره گیری از اساتید مجرب و متخصص به روز ترین الزامات این استاندارد را برای علاقمندان تشریح نماید.
400,000 تومان
270,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
250,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
دوره آموزشی محصولات غذایی تراریخته ( تغییر ژنتیکی یافته یا GMO )
غیرحضوری
نیاز غذایی مردم در حال افزایش است.تامین امنیت غذایی برای این نیاز رو به رشد، مستلزم راهکارهای ویژه ای است. استفاده از محصولات تراریخته می تواند به عنوان یکی از این راهکارها مورد استفاده قرار بگیرد که در خصوص استفاده از این محصولات هنوز اما و اگر هایی وجود دارد....
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
220,000 تومان
170,000 تومان
220,000 تومان
دوره آموزشی اصول و مبانی بسته بندی مواد غذایی
غیرحضوری
بسته بندی مواد غذایی همواره جزء لاینفک صنعت غذا بوده و علاوه بر جلب مشتری و ارائه اطلاعات مفید درباره محصول عرضه شده، یکی از راهکارهای نگهداری، حمل و نقل و حفاظت از مواد غذایی به شمار می رود. در این خصوص آشنایی با مواد بسته بندی و خصوصیات آنها کمک شایانی به طراحان فرمولاسیون، مسئولین فنی و صاحبان صنایع برای انتخاب بسته بندی مناسب می نماید.
200,000 تومان
دوره آموزشی شناخت چای و ارزیابی حسی آن
حضوری
امروزه مصرف چای، یکی از اجزای جدایی ناپذیر زندگی عادی مردم در ایران است. اما سابقه مصرف چای در ایران، کمتر از دو قرن است. با این حال، برخی معتقدند که پیشینهٔ مصرف چای در ایران به سده دوم میلادی میرسد و برخی از جهانگردان از چایخانههایی سخن گفتهاند که بزرگان و توانگران در آن جا جمع میشدند و چای مینوشیدند.
250,000 تومان
دوره آموزشی تحقق محصولات غذایی ایمن
غیرحضوری
سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی مشتمل بر دو نوع الزامات هستند. دسته اول الزامات مدیریتی و سیستمی هستند. دسته دوم الزامات تخصصی صنایع غذایی هستند که با هدف شناسایی، ارزیابی و تجزیه و تحلیل مخاطرات ایمنی مواد غذایی در واحدهای صنایع غذایی به منظور تولید محصولات ایمن طرح ریزی و اجرا می شوند. در این دوره سعی بر آن می شود تا تکنیکهای پیاده سازی این دسته از الزامات به همراه ارائه الگوهای کاربردی و مفید، تشریح گردد.
200,000 تومان
محتویات آموزشی دوره توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی
محتویات آموزشی دوره توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی
100,000 تومان