ضوابط و بخشنامه و دستورالعمل های سازمان غذا و دارو
فهرست اقلام مشمول ارزیابی و ثبت منبع
بخشنامه دستورالعمل اجرایی فرآیند ثبت سفارش، ترخیص و مجوز مصرف
حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهاي توليد كننده انواع شكلات و فرآورده هاي كاكائويي
حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهاي توليد كننده انواع سبزيهاي تازه ، خشك و منجمد
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید رنگ های خوراکی
ضوابط رعایت حد فاصله واحدهای تولیدی مواد غذایی با مراکز آلاینده
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تافی و آبنبات
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای حبوبات و غلات
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آبمیوه
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای لبنی
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی گوشتی و غیرگوشتی
دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی
دیدگاهتان را بنویسید