آزمون دوره میکروبیولوژی در صنایع غذایی دی 1, 1402 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره میکروبیولوژی در صنایع غذایی خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. مهم ترین سموم قارچی که توسط کپک آسپرژیلوس فلاووس تولید می شود ، عبارت است از: آفلاتوکسین آگراتوکسین مایکوتوکسین هر سه مورد 2. توکسین های تیپ A و B بوتولیسم در غذای ....................... مشاهده می شود. کنسرو ماهی دودی پروتینی منجمد فرآورده های غلات 3. برای تشخیص سالمونلا تیفی از محیط کشت ......... استفاده می شود. بیسموت سولفیت مکانکی آگار ت EMB آگار هر سه مورد 4. محلول پارادی متیل آمینو بنز آلدهید معرف کدام واکنش می باشد؟ گاز اندول متیل رد MRVP اوره همه موارد 5. مهم ترین گونه بروسلا بیماریزا در انسان عبارت است از : ملی تنسیس آبورتوس بوویس کانیس 6. مفهوم food intoxicationعبارت است از : مسمومیت های غذایی عفونت غذایی عفونت های ثانویه همه موارد 7. حداکثر میزان مجاز باکتری استاف اورئوس در گوشت چرخ کرده ......................... می باشد. 500 cfu/gr 1000 cfu/gr 100 cfu/gr هیچ کدام 8. شاخص عمومی، بیانگر مدفوعی و غیر مدفوعی و کیفیت آب در شبکه توزیع ......... می باشد. باسیل ها پارازیت ها کلیفرم ها هر سه مورد 9. خطرناک ترین آفلاتوکسین سرطان زا در غذا عبارت است از ؟ B1 M G هر سه مورد 10. فاکنورهای ویرولانس باکتری باسیلوس سرئوس عبارت است از : توکسین نکروتیک سرئولیزین فسفولیپاز همه موارد کاربر گرامی، نتیجه آزمون به ایمیل شما ارسال میگردد. با تشکر کاوشگران رادنام پایان زمان