QA دی 29, 1402 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون تضمین کیفیت کاربردی خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. کدام یک از موارد زیر جزو تعریف سازمان FDA در خصوص غذاهای کم خطر می باشد؟ با aw کمتر از ۰.۸۵. با ph کمتر از ۴.۶ غذاهای بسته شده در شرایط خلاء همه موارد 2. استاندارد کار خانه ای یعنی: سخت گیرانه تر از استاندارد ملی همسان با استاندارد ملی سهل گیرتر از استاندارد ملی هیچ کدام 3. واژه کیفیت از دیدگاه تولید کنندگان: کام پذیری ارزش غذائی توان رقابت هیچ کدام 4. کدام عبارت درست می باشد؟ HACCP>GHP>GMP GHP>HACCP>GMP GMP>GHP>HACCP هیچ کدام 5. تضمین کیفیت غذا شامل کدام یک از مراحل زیر است؟ محصول نهایی ، توزیع ، انبارش ، فرآیند ، ماده اولیه ، GMP، سیستم ها محصول نهایی، ماده اولیه، GMP محصول نهایی، انبارش GMP، سیستم های کیفیت انبارش ، محصول نهایی، GMP 6. کدام تعریف شامل میکروارگانیسم های شاخص می باشد؟ همیشه در روده انسان و حیوان. در محیط به وفور سرعت تکثیر بالا همه موارد 7. بهترین دما برای تولید سم باکتری استافیلوکوکوس اورئوس چه دمایی است ؟ ۲۰ الی ۳۰ درجه ۴۰ الی ۴۵ درجه ۱۰ الی ۲۰ درجه ۲۰ الی ۲۵ درجه 8. آنزیم مشترک بین استافیلوکوکوس ها و باسیلوس ها چیست؟ پراکسیداز فسفاتاز لسیتیناز کوآگولاز 9. از (Residu) باقی مانده ها می توان به ......................... اشاره کرد آفت کش ها داروهای دامی افزودنی های غذائی همه موارد 10. قلع جزو کدام دسته از آلاینده ها می باشد؟ صنعتی محیطی کشاورزی هیچ کدام پایان زمان
دیدگاهتان را بنویسید