fssc دی 16, 1402 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون FSSC 22000 خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. طبق الزامات استاندارد ایزو 22000 نگهداری سوابق record در کدام مورد الزامی می باشد: ارتباطات برون سازمانی صورتجلسات تیم ایمنی مواد غذایی زیرساخت ها infrastructures احکام انتصاب اعضای تیم ایمنی مواد غذایی 2. تضمین ایمنی غذا در استاندارد ایزو 22000 با چه مکانیسم هایی تامین خواهد شد؟ اصول HACCP-برنامه های PRP- مدیریت سیستم- ارتباطات و اطلاع رسانی اصول HACCP-برنامه های PRP- مدیریت سیستم- تصدیق اصول HACCP- ارتباطات و اطلاع رسانی- رسیدگی به شکایات مشتریان- بروز رسانی کنترل کیفیت- مدیریت سیستم- مدیریت منابع- تصدیق 3. ارزیابی یک خطر ایمنی مواد غذایی بر چه اساسی صورت می پذیرد: احتمال وقوع یک خطر ایمنی مواد غذایی شدت اثر یک خطر ایمنی مواد غذایی بر سلامت مصرف کننده بر اساس ترکیبی از احتمال وقوع خطر و شدت اثر آن مخاطره بر سلامت مصرف کننده. صرفا بر اساس مراحل قبل و بعد محل وقوع خطر انجام می شود. 4. کدام عبارت در مورد حد بحران صحیح می باشد: تعیین حد بحران برای کلیه اقدامات کنترلی (CCP و OPRP) الزامیست محدوده قابل قبول برای یک اقدام کنترلی در نقاط کنترل بحرانیCCP می باشد محدوده قابل قبول برای یک اقدام کنترلی در OPRP ها می باشد. حد بحران همان سطح قابل قبول خطر می باشد. 5. مطابق الزامات استاندارد ایزو 22000 در جلسات بازنگری مدیریت کدام موارد باید (الزاما) مطرح گردد: نتایج بازپس گیری- تحلیل شکایت- نظر سنجی کارکنان تجزیه و تحلیل نتایج تصدیق، واکنش در شرایط اضطراری، نظر سنجی کارکنان، نتایج بازپس گیری بازرسی های اداره نظارت بر مواد غذایی، نتایج فراخوان- تحلیل شکایت، تجزیه و تحلیل نتایج تصدیق بازرسی های اداره نظارت بر مواد غذایی، نظر سنجی کارکنان- تحلیل شکایت، تجزیه و تحلیل نتایج تصدیق 6. کدام یک از سازمان های زیر نمی توانند گواهی استاندارد ایزو 22000 دریافت نمایند: واحدهای دامداری مزارع و باغات تولیدکنندگان کودهای شیمیایی مورد استفاده در کشاورزی موسسات آموزش دهنده در زمینه سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی 7. رعایت کدام مورد در برنامه شستشو و ضدعفونی ضروری می باشد؟ روش انجام شستشو کنترل و پایش قسمت های شستشو شده مسئولیت اجرای برنامه همه موارد 8. در برنامه مدیریت آلرژن ها رعایت کدام مورد الزامی نمی باشد؟ شناسایی مواد آلرژن در انبار مواد اولیه جلوگیری از ایجاد آلودگی متقاطع در تولید شناسایی آلرژن ها در انبار محصول صرفا موارد الف و ب 9. کدام مورد از الزامات اختصاصی ( اضافی ) در استاندارد FSSC22000 نمی باشد؟ مدیریت کنترل ضایعات الزامات طراحی و توسعه محصول تصدیق برنامه های پیش نیازی کنترل آفات 10. کدام مورد از الزامات اختصاصی ( اضافی ) در استاندارد FSSC22000 نمی باشد؟ کنترل کیفیت ایجاد فرهنگ ایمنی و کیفیت مواد غذایی مدیریت آلرژن ها ایجاد تسهیلات بهداشتی برای کارکنان پایان زمان
دیدگاهتان را بنویسید