cereal آبان 30, 1402 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون مقررات غلات خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. در مورد ارزیابی خطر کدام مورد صحیح است. غلظت آلاینده تقسیم بر دریافت روزانه ایمن میزان مواجهه تقسیم بر دریافت روزانه ایمن هیچکدام همه موارد 2. حداقل پروتئین کینوآ چقدر می باشد 5 10 15 متفاوت است 3. حداکثر مجاز سوربات پتاسیم در کیک 500 ppb 500 ppm 5% هیچکدام 4. شکلات 75% یعنی تلخ 75% پودر کاکائو 75% پودر و کره کاکائو هیچکدام 5. حداقل مغزی در گز اختیاری است 18% 10% هیچکدام 6. در مورد سایت jecfa کدام صحیح است مربوط به استاندارد غذا می باشد در کسب اطلاعات در مرود ویژگی افزودنی ها کمک می کند مربوط به اتحادیه اروپا است هیچکدام 7. استویا چیست قند طبیعی بدون ADI در مواد غذایی مجاز نیست قند طبیعی با ADI است قند مصنوعی است 8. GSFA در سایت کدکس مواد غذایی مربوط به چه اطلاعاتی است :استاندارد های عمومی برای افزودنی های غذایی استاندارد غذاهای عمومی هیچکدام مربوط به کمیته های کدکس مواد غذایی 9. برای ادعای چربی کاهش یافته در چیپس کدام مورد صحیح است از روغن های غیر اشباع استفاده شود 25% چربی کمتر داشته باشد 50% چربی کمتر داشته باشد هر سه مورد فوق 10. اگر افزودنی در کدکس باشد ولی در استاندارد ملی نباشد کدام صحیح است اعتماد مصرفکنندگان را به خطر بیندازد باید در کمیسیون ماده 12 مطرح شود کدکس صحیح است هیچکدام پایان زمان
کاربردی بود?