آزمون دوره اصول CIP در صنايع غذايي اردیبهشت 10, 1400 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره اصول CIP در صنايع غذايي خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. فرمالين عبارت است از: هيچكدام محلول آبي 50 درصد فرمالدئيد محلول آبي 37 درصد فرمالدئيد محلول آبي 37 درصد گلوتارآلدئيد 2. مفهوم CIP عبارت است از: شستشوخطوط توليد در محل هر سه مورد تميز كردن سطوح داخلي لوله ها عدم استفاده از آب استريل 3. بهترين ميزان طول موج U.V-C عبارت است از: 500 نانو متر 200 تا 290 نانو متر 290 نانو متر 265 نانومتر 4. ماده موثر در ضد عفوني كننده هاي سبز عبارت است از: تركيبات يد دار تركيبات هالوژنه همه موارد هيدروژن پراكسايد و اسيتيك اسيد 5. باكتري پاتوژن در غذاي برنج پخته عبارت است از: اشريشياكلي سالمونلا باسيلوس سرئوس هر سه مورد 6. در فيلتر هاي هپا از هر 10000 پارتيكل: فقط 3 پارتيكل عبور مي كند فقط يك پارتيكل عبور مي كند اصلا" پارتيكل عبور نمي كند فقط 7/1 پارتيكل عبور مي كند 7. پايش بيولوژيك اتوكلاو بخار با استفاده از باكتري باسيلوس ..... انجام مي گيرد. ژئوباسيلوس سوبتيليس همه موارد استئاروترموفيلوس 8. پراستيك اسيد در چه غلظتي دزانفكتانت محسوب مي شود؟ هيچكدام 1PPM 50PPM 100PPM 9. دما و زمان مناسب اتوكلاو با بخار حرارت عبارت است از: 110درجه سانتيگراد -10 دقيقه 121درجه سانتيگراد -15 دقيقه 131درجه سانتيگراد -15 دقيقه 150درجه سانتيگراد -15 دقيقه 10. مفهوم MSDS عبارت است از: تمام اطلاعات مربوط به مواد شيميايي همه موارد تمام اطلاعات مربوط به معدوم مواد شيميايي تمام اطلاعات مربوط به مواد شيميايي و فيزيكي کاربر گرامی، نتیجه آزمون به ایمیل شما ارسال میگردد. با تشکر کاوشگران رادنام پایان زمان