آزمون دوره تقلبات در صنایع غذایی اردیبهشت 2, 1400 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره تقلبات در صنایع غذایی خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. کدامیک جزو اشکال بروز تقلبات غذایی تقسیم بندی نمی شوند؟ ارتشاء تعصب فروش بصورت نسیه پولشویی 2. کدامیک از عبارات ذیل صحیح نمی باشد؟ استفاده از خون در تولید نوع خاصی از فرآورده های گوشتی (بغیر از ایران) مجاز است. استفاده از پودر استخوان گاو در فرمولاسیون محصولات گوشتی مجاز ، در حالیکه پودر استخوان خوک غیر مجاز است. استفاده از گوجه های نیمه پلاسیده در تولید کچاپ کاملا غیر مجاز و حتما نوعی تقلب محسوب می شود. گمراه کردن مصرف کننده در تبلیغات نوعی از تقلب محسوب می شود. 3. افزودن اسانس و رنگ مصنوعی به دسر قنادی جزو کدام دسته از تقلبات تقسیم بندی می گردد؟ تقلب کم خطر تقلب خطرناک تقلب ظاهری تقلب غیرعمدی 4. در مورد عسل طبیعی کدام مورد صحیح نیست؟ عسل طبیعی باید شکرک بزند. عسل تک گل کمیاب و نادر است. عسل تولید شده در شمال کشور غلظت بیشتری نسبت به عسل تولیدی مناطق مرکزی دارد. عسل تقلبی بدون دخالت زنبور در برخی موارد ممکن است برای سلامتی مضر هم باشد. 5. کدامیک از تعاریف زیر جزو تعاریف مطرح شده FDA برای تقلب محسوب نمی شود؟ غذایی که یک ترکیب سمی داشته باشد. غذایی که در کارگاههای فاقد مجوز تولید شده باشد. غذایی که دارای برچسب تغذیه ای ناصحیح باشد. غذایی که حاوی ارزش غذایی پایین باشد. 6. کدامیک جزو تعاریف غذای سالم محسوب نمی شود؟ غذایی که ايجاد شادي و نشاط در مصرف كننده نمايد. غذایی که صرفا از مواد اولیه سالم و ایمن تهیه شده باشد. غذایی که سبب مرگ در مصرف كننده نشود. غذایی که ارزش غذايي بالايي داشته باشد. 7. محرک های عمدی ناشی از جنبه های اقتصادی تحت عنوان ..........شناخته میشوند. Food Fraud Food Defense Corruption FSMS 8. انگیزه ها ایدو ئولوژیک عمدتا تحت کدامیک از سیستم های پیشگیرانه بروز تقلبات پایش میشوند؟ TACCP VACCP FSMS HACCP 9. کدام یک جزء تقلبات محسوب نمی گردد ؟ افزودن پودرقهوه سبز در محصول پودر اسپرسو بسته بندی شده. استفاده از چند نوع روغن گیاهی برای تولید و بسته روغن سرخ کردنی. استفاده از پودر گلوکز در تافی شیری. استفاده از روغن زیتون سیاه و سبز در تولید محصول روغن زیتون فرابکر. 10. کدام یک جزء تقلبات محسوب می گردد( با فرض درج آگاهی در ترکیبات لیبل)؟ استفاده از اولسترا در تولید اسنک استفاده از سویا در فرآورده های گوشتی ( سوسیس) استفاده از پودر پرمیکس ویتامین در نان فرآوری شده استفاده از قوام دهنده در فرمولاسیون نوشیدنی رژیمی پایان زمان