هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید
جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری

آزمون دوره مستند سازی واصول ارزیابی

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره مستند سازی واصول ارزیابی

آزمون دوره مستند سازی واصول ارزیابی

خرداد 13, 1400
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره مستند سازی واصول ارزیابی  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1
الزامات GHP شامل کدام مورد زیر می باشد؟
2
کدام گزینه از الزامات برنامه های پیش نیازی برای آبروهای واحدهای تولیدی مواد غذایی می باشد؟
3
کدامیک از PRPها در زنجیره کشاورزی کاربرد دارد؟
4
در چک لیست ارزیابی برنامه های پیش نیازی مصوب سازمان غذا و دارو کدام مورد جز گزینه های امتیازدهی توزیع محصول نمی باشد؟
5
کدام گزینه از الزامات برنامه های پیش نیازی برای دربهای واحدهای تولیدی مواد غذایی نمی باشد؟
6
یکی از روشهای مناسب برای نظم دهی در انبارها کدام یک از موارد زیر می باشد؟
7
کنترل اولیه هیستامینها در زنجیره مواد غذایی با کدامیک از برنامه های پیش نیازی زیر صورت می گیرد؟
8
خطر ایمنی مواد غذایی چیست؟
9
در تفکیک محیط های Clean, Semi clean, Unclean برای جلوگیری از آلودگیهای متقاطع رعایت کدام مورد الزامی نیست؟
10
این عبارت بیانگر چه موضوعی است؟ "اطمينان از اينكه يك ماده غذايي هنگام آماده سازي و يا استفاده مطابق مصرف مورد نظر، سلامت مصرف كننده را به خطر نمي اندازد ."
clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

بعدی آزمون دوره آموزشی آشنایی با اصول HSE در صنايع غذايي
قبلی آزمون دوره آشنایی با محصولات فراسودمند

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://kavoshgaranradnam.ir/?p=3527
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.