هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید
جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری

آزمون دوره ریزپوشانی

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره ریزپوشانی

آزمون دوره ریزپوشانی

مرداد 1, 1401
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره ریزپوشانی  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1. 
در کدام روش نیاز به تهیه امولسیون نیست؟ الف. ب. ج. د.
2. 
کدام یک روش صنعتی بسیار مناسب و رایج ریزپوشانی محسوب می شود؟
3. 
هدف اصلی ریزپوشانی میکروبهای پروبیوتیک کدام است؟
4. 
متداول ترین ترکیب پوشش دهی در روش ریزپوشانی .......... است.
5. 
اندازه ذرات در روش اکستروژن نسبت به اسپری درایر ................است الف. ب. ج. د.
6. 
روش مناسب برای خشک کردن سویه های پروبیوتیک ریزپوشانی شده محسوب می شود. د.
7. 
یک روش تعیین اندازه ذزات ریزپوشینه ها
8. 
نیوزوم چه تفاوتی با لیپوزوم دارد؟
9. 
کدام روش pan coating است؟
10. 
کدام در مورد لیپوزوم صحیح است؟
clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

بعدی آزمون دوره اصول بهداشتی سردخانه میوه و سبزی
قبلی آزمون دوره سموم و آلاینده ها در صنایع غذایی

2 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • خدیجه مهین خیل گفت:
    مرداد 3, 1401 در 16:12

    سپاسگذار از دوره خوبتون

    پاسخ
    • کاوشگران رادنام گفت:
      مرداد 3, 1401 در 19:13

      سپاس از حسن نظرتون

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://kavoshgaranradnam.ir/?p=5801
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.