آزمون دوره آلاینده های شیمیایی آبان 15, 1400 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره آلاینده های شیمیایی خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. سموم میکروبی در کدام مرحله تولید مواد غذایی عمدتا وارد موادغذایی می شوند؟ مرحله نهایی به وسیله مشتری خرده فروشی تولید اولیه تولید نهایی 2. خطرناکترین آلاینده شیمیایی مواد غذایی کدام است ؟ بنزن موادرادیواکتیو PAHs بیسفنول A 3. ملامین چه ترکیبی است ؟ نیتروژنی پروتئینی لیپیدی قندی 4. رزین های اپوکسی کدام ماده را می توانند به غذا وارد کنند ؟ دایوکسین PAHs بنزن بیسفنول A 5. آلودگی مواد غذایی ناشی از چه مواردی هست؟ توسط انسان آلاینده های طبیعی فرآوری مواد غذایی همه موارد 6. امکان تشکیل آکریل آمید در کدام محصول زیر بیشتر است؟ سیب سیب زمینی سرخ شده غلات صبحانه قهوه 7. شاخص ترکیبات PAHs چه ترکیبی است؟ بنزن آنتراسن سیکلوپروپان بنزواپیرن 8. مهاجرت در کدام فرایند رخ می دهد؟ بسته بندی سرخ کردن سرد کردن پختن 9. کدام اسید ، اسید بنزوئیک را به بنزن تبدیل می کند ؟ مالیک سوربیک اسکوربیک سیتریک 10. چه عاملی سبب انتشار آلودگی های شیمیایی و میکروبی در جهان شده است؟ تغییرات اقلیمی گسترش فقر جهانی شدن افزایش تولید پایان زمان
دیدگاهتان را بنویسید