آزمون دوره اصول CIP در صنايع غذايي اردیبهشت 10, 1400 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره اصول CIP در صنايع غذايي خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. مفهوم Disinfection عبارت است از: حذف ميكروارگانيسم هابر روي اشياء بي جان همه موارد حذف ميكروارگانيسم هابر روي اشياء جاندار حذف اسپورميكروارگانيسم هابر روي اشياء بي جان 2. بهترين ميزان طول موج U.V-C عبارت است از: 500 نانو متر 265 نانومتر 200 تا 290 نانو متر 290 نانو متر 3. دما و زمان مناسب اتوكلاو با بخار حرارت عبارت است از: 110درجه سانتيگراد -10 دقيقه 150درجه سانتيگراد -15 دقيقه 121درجه سانتيگراد -15 دقيقه 131درجه سانتيگراد -15 دقيقه 4. سروتيپ O157,H7 از سويه هاي انتروهموراژيك باكتري ........ مي باشد. شيگلا همه موارد استاف اورئوس اشريشياكلي 5. فرمالين عبارت است از: محلول آبي 37 درصد فرمالدئيد محلول آبي 37 درصد گلوتارآلدئيد محلول آبي 50 درصد فرمالدئيد هيچكدام 6. ماده موثر در ضد عفوني كننده هاي سبز عبارت است از: همه موارد تركيبات يد دار تركيبات هالوژنه هيدروژن پراكسايد و اسيتيك اسيد 7. گندزدايي در سطح H.L.D مربوط به موادي است كه موجب ..... مي گردد. همه موارد كشته شدن تمام ميكروارگانيسم ها بجز اسپورها كشته شدن تمام ميكروارگانيسم ها ي غير اسپودار حذف باكتري هاي رويشي 8. مفهوم MSDS عبارت است از: تمام اطلاعات مربوط به مواد شيميايي و فيزيكي همه موارد تمام اطلاعات مربوط به معدوم مواد شيميايي تمام اطلاعات مربوط به مواد شيميايي 9. در فيلتر هاي هپا از هر 10000 پارتيكل: فقط 3 پارتيكل عبور مي كند فقط يك پارتيكل عبور مي كند فقط 7/1 پارتيكل عبور مي كند اصلا" پارتيكل عبور نمي كند 10. باكتري شايع در بستني عبارت است از: همه موارد بروسلا استاف اورئوس باسيلوسرئوس کاربر گرامی، نتیجه آزمون به ایمیل شما ارسال میگردد. با تشکر کاوشگران رادنام پایان زمان