جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • برون سپاری آموزش
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
      • اخذ جواز کسب تولیدی مواد غذایی و سیب سلامت
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید
کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • برون سپاری آموزش
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
      • اخذ جواز کسب تولیدی مواد غذایی و سیب سلامت
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
0

وبلاگ

کاوشگران رادنام > خبرها > دوره ها > دوره آنلاین آشنایی با روش های خوب آزمایشگاهی GLP

دوره آنلاین آشنایی با روش های خوب آزمایشگاهی GLP

تیر 20, 1400
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام
دوره ها، صنایع غذایی
دوره آنلاین

دوره آنلاین آشنایی با روش های خوب آزمایشگاهی GLP توسط موسسه آموزشی کاوشگران رادنام

دوره آنلاین

 

برگزاری دوره آنلاین آموزشی آشنایی با روش های خوب آزمایشگاهی GLP

مدرس : آقای دکتر ساده ، متخصص و باکتری شناس ، مدرس دانشگاه و مشاور علمی

دوره آنلاین
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.
برچسب ها: elearningfood industriesISO22000:2018learningدورهرادنامصنایعغذاییکاوشگرانمسئول فنی
قبلی آموزش قرار دادن گواهینامه در LinkedIn
بعدی دوره مجازی میکروبیولوژی در صنایع غذایی

پست های مرتبط

موانع چالش‌های اجرای ISO 9001

مرداد 28, 1403

موانع و چالش‌های اجرای ISO 9001 در شرکت‌های کوچک و متوسط غذایی

کاوشگران رادنام
ادامه مطلب
مدیریت پسماندهای غذایی در صنایع

مرداد 17, 1403

مدیریت پسماندهای غذایی در صنایع: راهکارهای نوین و پایدار

کاوشگران رادنام
ادامه مطلب
محصولات غذایی تراریخته: آیا مضر هستند

مرداد 15, 1403

محصولات غذایی تراریخته: آیا مضر هستند یا خیر؟

کاوشگران رادنام
ادامه مطلب

مرداد 14, 1403

بهبود بهره‌وری تولید با استفاده از تکنیک‌های Lean Manufacturing

کاوشگران رادنام
ادامه مطلب
کدهای رنگی در صنعت غذا

مرداد 13, 1403

کدهای رنگی در صنعت غذا: بهبود ایمنی و کارایی

کاوشگران رادنام
ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • info@kavoshgaranradnam.ir
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
loader

ارسال اطلاعات ، لطفاً منتظر بمانید ...

ورود به سایت

برای استفاده از خدمات ابتدا وارد شوید

تاکنون عضو این وب سایت نبودید؟ ثبت نام
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
ثبت نام

جهت استفاده بیشتر از خدمات سایت ما ثبت نام کنید

شماره موبایل*
ایمیل*
نام کاربری*
پسورد*
نام*
نام خانوادگی*
کد ملی*
سطح تحصیلات*
در صورت تمایل به دریافت گواهینامه انگلیسی فیلد بالا را تکمیل نمایید
مشخصات شغلی
آدرس پستی جهت ارسال برای متقاضیان گواهینامه های چاپی
جهه سهولت در ارسال حتما کد پستی ثبت شود
بازگشت به ورود
60 ارسال مجدد کد تایید
بازیابی پسورد
بازگشت به ورود
کد تایید

جهت استفاده بیشتر از خدمات سایت ما ثبت نام کنید

60 ارسال مجدد کد تایید