جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ثبت نام

اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش استفاده می‌شود با ورود و یا ثبت نام در کاوشگران رادنام شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس های سایت کاوشگران رادنام و سیاست حفظ حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری
0

وبلاگ

کاوشگران رادنام > خبرها > سیستم های مدیریت > طراحی کارخانجات مواد غذایی

طراحی کارخانجات مواد غذایی

اسفند 15, 1399
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام
سیستم های مدیریت، صنایع غذایی، کسب و کار
طراحی کارخانجات مواد غذایی

طراحی کارخانجات مواد غذایی

طراحی کارخانجات مواد غذایی بر اساس ماهیت محصولات و طراحی فرآیندهای تولیدی و تجهیزات فرآوری می باشد. در این خصوص می بایست الزامات قانونی مانند ضوابط و آیین نامه های مراجع ذیصلاح  از قبیل سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد، سازمان دامپزشکی ، سازمان محیط زیست و … را مد نظر قرار داد. علاوه برآن ملاحظات بهره وری اقتصادی، دسترسی مناسب به منابع مورد نیاز و بازارهای فروش نیز از جمله عوامل تعیین کننده در احداث کارخانجات مواد غذایی می باشند.

 طراحی کارخانجات مواد غذایی حیطه وسیعی شامل انتخاب زمین کارخانه، در نظر گرفتن قسمت های مختلف کارخانه، ترتیب قرار گرفتن بخش های مختلف کارخانه، زیربنای مناسب قسمت های تولید و فرآوری و انبارها، وضعیت چیدمان دستگاه های خط تولید، انتقال مواد، گردش مناسب و مطابق شرایط GMP  ، خدمات کارکنان، سیستمهای جانبی کارخانه، ایمنی، ضایعات، سیستم تصفیه فاضلاب و … را در بر می گیرد.

با این اوصاف طراحی کارخانجات مواد غذایی بر اساس اصول صحیح و مهندسی شده را می توان از عوامل موفقیت و حیات اقتصادی واحدهای تولیدی در طی سالیان متمادی دانست. در این راستا موارد زیر را می بایست مد نظر قرار داد:

  • محل احداث کارخانه بر اساس ملاحظات اقتصادی، بهداشتی، زیست محیطی، جغرافیایی و …
  • ایجاد طرح و نقشه جانمایی مکانهای مورد نیاز از جمله سالنهای تولید، انبارها، آزمایشگاه، امکانات کارگری، فضای اداری و …
  • انتخاب صحیح مصالح و مواد مورد استفاده در ساخت کارخانه
  • انتخاب، خرید و نصب مناسب دستگاهها و تجهیزات خط تولید، تاسیسات پشتیبانی و تجهیزات آزمایشگاهی و …
  • اخذ مجوزهای قانونی لازم جهت تولید محصولات

در خصوص آشنایی با الزامات قانونی طراحی کارخانجات مواد غذایی می توان از وبسایت سازمان غذا و دارو به آدرس www.fda.gov.ir ، حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات مواد غذایی و آشامیدنی را دانلود نمود. این ضوابط به دو صورت الزامات عمومی و کلی و الزامات تخصصی به تفکیک گروه محصولات تولیدی در دسترس هستند. همچنین از سایت سازمان ملی استاندارد به آدرس  www.isiri.gov.ir  نیز میتوان استاندارد ملی شماره 1836 و سری استانداردهای ملی شماره 13963 را در خصوص آیین کار بهداشتی و برنامه های پیش نیازی کارخانجات مواد غذایی دانلود نمود.

مراحل اداری تاسیس کارخانجات مواد غذایی از دریافت جواز تاسیس از وزارت صنایع و معادن یا جهاد کشاورزی و پروانه بهره برداری از وزارت صنعت، معدن و تجارت یا جهاد کشاورزی و ثبت نام تجاری حداقل یک برند در اداره ثبت علایم تجاری شروع می شود. سپس با دریافت پروانه تاسیس و بهره برداری از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو ادامه می یابد که اخیرا این مرحله به صورت غیر حضوری در سامانه ttac تحت عنوان ثبت منبع انجام می شود. همچنین هر کارخانه مواد غذایی می بایست حداقل یک نفر کارشناس صنایع غذایی تایید صلاحیت شده در سامانه ttac را به کار گیرد و در نهایت با ارائه فرمولاسیون محصولات تولیدی به سازمان غذا و دارو و یا معاونتهای ناظر برای هرمحصول تولیدی پروانه بهداشتی ساخت اخذ نماید. در انتها چنانچه محصول تولیدی مشمول اخذ استاندارد اجباری باشد می بایست پروانه کاربرد علامت استاندارد را نیز از سازمان ملی استاندارد اخذ نمود.

https://www.instagram.com/kavoshgaran_radnam

https://www.linkedin.com/company/kavoshgaran-radnam

https://www.pinterest.com/kavoshgaranr

برچسب ها: elearningfood industrieslearningttacپلان کارخانه مواد غذاییدورهرادنامصنایعغذاییکاوشگرانمسئول فنی
قبلی دوره آنلاین آشنایی با اصول کنترل آفات در صنایع غذایی توسط موسسه آموزشی کاوشگران رادنام برگزار شد
بعدی دوره آنلاین الزامات استاندارد ISO22000:2018 برگزار شد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://kavoshgaranradnam.ir/?p=3098
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.