آزمون دوره اصول برچسب گذاری محصولات غذايي مرداد 20, 1402 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره اصول برچسب گذاری محصولات غذايي خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. ادعای کم چربی برای چه فرآورده ای مصداق دارد؟ میزان چربی کمتر از 0.5 % میزان چربی نسبت به فرآروده معمولی 25% کاهش یافته باشد. میزان چربی کمتر 3% میزان چربی کمتر از 17.5% 2. براساس سهم فرآورده: کدام یک از موارد زیر در نشانگر رنگی تغذیه ای درج نمی شود؟ چربی اسید چرب اشباع نمک اسیدچرب ترانس 3. درج میزان کدامیک از افزودنی های زیر بروی برچسب الزامی می باشد؟ شیرین کننده های مصنوعی صمغ و موم ها طعم دهنده های مصنوعی قوام دهنده ها 4. بجز موارد استثنا درج کدامیک از موارد زیر در برچسب اختیاری می باشد؟ نام کارخانه تولید کننده شماره پروانه بهداشتی ساخت جرول ارزش تعذیه ای نشانگرهای رنگی تغذیه ای 5. ادعای منبع فیبر با افزودن چه میزان فیبر به فرآورده غذایی محقق می گردد؟ 3 % 2 % در صورت تامین میزان 20% از نساز روزانه 6 % 6. کدام مورد در خصوص درج تاریخ تولید و انقضا صحیح می باشد؟ درج best before اجباری می باشد. درج سری ساخت الزامی نمی باشد. درج تاریخ انقضا بصورت " یکسال پس از تولید" نادرست است. درج تاریخ بصورت ماه و سال برای کلیه فرآورده ها نادرست می باشد 7. ادعای مربوط به قند کاهش یافته در چه صورت محقق می گردد: میزان فند کمتر از 2.5% باشد. میزان فند کمتر از 0.5 % باشد. کاهش قند فرآورده به میزان 25% فرآروده های معمولی میزان قند کمتر از 11.25 % باشد. 8. درج کدامیک از موارد زیر در برچسب اختیاری می باشد؟ شرایط نگهداری برای محصولات دارای شرایط نگهداری خاص مواد تشکیل دهنده هیچ کدام مواد حساسیت زا 9. کدام مورد در نشانگر رنگی درج نمی شود؟ پروتئین نمک قند چربی 10. میزان ریز مغذی برای سهم جهت درج ادعای "منبع" برحسب nrv% چقدر می باشد؟ 20% 10% 5% 15% پایان زمان