آزمون دوره اصول برچسب گذاری محصولات غذايي مرداد 20, 1402 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره اصول برچسب گذاری محصولات غذايي خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. ادعای منبع فیبر با افزودن چه میزان فیبر به فرآورده غذایی محقق می گردد؟ 6 % 2 % 3 % در صورت تامین میزان 20% از نساز روزانه 2. میزان ریز مغذی برای سهم جهت درج ادعای "منبع" برحسب nrv% چقدر می باشد؟ 15% 20% 5% 10% 3. درج میزان کدامیک از افزودنی های زیر بروی برچسب الزامی می باشد؟ قوام دهنده ها شیرین کننده های مصنوعی صمغ و موم ها طعم دهنده های مصنوعی 4. ادعای کم چربی برای چه فرآورده ای مصداق دارد؟ میزان چربی نسبت به فرآروده معمولی 25% کاهش یافته باشد. میزان چربی کمتر از 17.5% میزان چربی کمتر 3% میزان چربی کمتر از 0.5 % 5. ادعای مربوط به قند کاهش یافته در چه صورت محقق می گردد: میزان فند کمتر از 2.5% باشد. کاهش قند فرآورده به میزان 25% فرآروده های معمولی میزان فند کمتر از 0.5 % باشد. میزان قند کمتر از 11.25 % باشد. 6. کدام مورد در خصوص درج تاریخ تولید و انقضا صحیح می باشد؟ درج تاریخ انقضا بصورت " یکسال پس از تولید" نادرست است. درج تاریخ بصورت ماه و سال برای کلیه فرآورده ها نادرست می باشد درج سری ساخت الزامی نمی باشد. درج best before اجباری می باشد. 7. درج کدامیک از موارد زیر در برچسب اختیاری می باشد؟ مواد تشکیل دهنده هیچ کدام شرایط نگهداری برای محصولات دارای شرایط نگهداری خاص مواد حساسیت زا 8. براساس سهم فرآورده: کدام یک از موارد زیر در نشانگر رنگی تغذیه ای درج نمی شود؟ نمک اسید چرب اشباع اسیدچرب ترانس چربی 9. بجز موارد استثنا درج کدامیک از موارد زیر در برچسب اختیاری می باشد؟ نشانگرهای رنگی تغذیه ای شماره پروانه بهداشتی ساخت جرول ارزش تعذیه ای نام کارخانه تولید کننده 10. کدام مورد در نشانگر رنگی درج نمی شود؟ پروتئین قند چربی نمک پایان زمان