آزمون دوره اصول برچسب گذاری محصولات غذايي مرداد 20, 1402 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره اصول برچسب گذاری محصولات غذايي خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. درج میزان کدامیک از افزودنی های زیر بروی برچسب الزامی می باشد؟ شیرین کننده های مصنوعی طعم دهنده های مصنوعی قوام دهنده ها صمغ و موم ها 2. براساس سهم فرآورده: کدام یک از موارد زیر در نشانگر رنگی تغذیه ای درج نمی شود؟ اسیدچرب ترانس چربی نمک اسید چرب اشباع 3. ادعای مربوط به قند کاهش یافته در چه صورت محقق می گردد: کاهش قند فرآورده به میزان 25% فرآروده های معمولی میزان قند کمتر از 11.25 % باشد. میزان فند کمتر از 2.5% باشد. میزان فند کمتر از 0.5 % باشد. 4. کدام مورد در نشانگر رنگی درج نمی شود؟ قند نمک پروتئین چربی 5. بجز موارد استثنا درج کدامیک از موارد زیر در برچسب اختیاری می باشد؟ شماره پروانه بهداشتی ساخت نشانگرهای رنگی تغذیه ای جرول ارزش تعذیه ای نام کارخانه تولید کننده 6. درج کدامیک از موارد زیر در برچسب اختیاری می باشد؟ شرایط نگهداری برای محصولات دارای شرایط نگهداری خاص هیچ کدام مواد حساسیت زا مواد تشکیل دهنده 7. ادعای کم چربی برای چه فرآورده ای مصداق دارد؟ میزان چربی نسبت به فرآروده معمولی 25% کاهش یافته باشد. میزان چربی کمتر از 17.5% میزان چربی کمتر از 0.5 % میزان چربی کمتر 3% 8. میزان ریز مغذی برای سهم جهت درج ادعای "منبع" برحسب nrv% چقدر می باشد؟ 10% 15% 5% 20% 9. ادعای منبع فیبر با افزودن چه میزان فیبر به فرآورده غذایی محقق می گردد؟ در صورت تامین میزان 20% از نساز روزانه 6 % 2 % 3 % 10. کدام مورد در خصوص درج تاریخ تولید و انقضا صحیح می باشد؟ درج best before اجباری می باشد. درج تاریخ انقضا بصورت " یکسال پس از تولید" نادرست است. درج تاریخ بصورت ماه و سال برای کلیه فرآورده ها نادرست می باشد درج سری ساخت الزامی نمی باشد. پایان زمان