تحقیقات جدید نشان می دهد قارچ مواد مغذی بدون کالری را تأمین می کند

تحقیقات جدید نشان می دهد قارچ مواد مغذی بدون کالری را تأمین می کند
دانشمندان می گویند ، قارچ از نظر مواد مغذی بسیار مفید بوده و از نظر كالری یا چربی های اشباع شده، ضرر بسیار ناچیزی دارد.
این محصول خوشمزه! چندین ماده مغذی اصلی را تأمین می کند
محققان همچنین دلیل دیگری نیز برای خوردن آن شناسایی کرده اند. تحقیقات جدید ، منتشر شده در علوم غذایی و تغذیه (ژانویه 2021) نشان داد که افزودن یک قارچ به رژیم غذایی باعث افزایش مصرف چندین ریز مغذی مانند ویتامین D ، بدون افزایش کالری ، سدیم یا چربی می شود .
تیم تحقیقاتی دریافت که یک وعده 84 گرم از این محصول باعث بهبود در کمبود مواد مغذی از جمله پتاسیم و فیبر می شود. این برای مخلوطی از قارچ های سفید ، کریمنی و پرتابلا و صدف صدق می کرد.
افزودن یک وعده (84 گرم) قارچ به رژیم غذایی منجر به افزایش فیبر غذایی (پنج تا شش درصد) مس (24-32 درصد) ، فسفر (شش درصد) ، پتاسیم (14-14 درصد) ، سلنیوم شد (13-14 درصد) ، روی (پنج تا شش درصد) ، ریبوفلاوین (13-15 درصد) ، نیاسین (13-14 درصد) و کولین (پنج تا شش درصد) میگردد، نتایج نشان می دهد که این وعده ها هیچ تاثیری بر کالری ، کربوهیدرات ، چربی یا سدیم نداشته است.
مری جو فینی ، هماهنگ کننده تحقیقات تغذیه در شورای قارچ گفت: “این تحقیق آنچه را که قبلا می دانستیم افزودن این ماده غذایی به بشقاب شما روشی موثر برای دستیابی به اهداف رژیم غذایی مشخص شده توسط DGA است تأیید کرد.”
قارچ ها از نظر زیست شناختی از غذاهای گیاهی و حیوانی متشکل از الگوی غذایی USDA (دپارتمان کشاورزی ایالات متحده امریکا) متمایز هستند ، اما دارای مشخصات مغذی منحصر به فردی هستند که مواد مغذی مشترک برای غذاهای گیاهی و حیوانی را فراهم می کند.
اگرچه با استفاده از آنها به عنوان سبزی در سیستم های گروه بندی مواد غذایی طبقه بندی می شود ، اما استفاده روزافزون آن در غذاهای اصلی در رژیم های غذایی رو به رشد در حال گسترش است. به گفته تیم تحقیقاتی ، این قارچ ها می توانند مصرف کنندگان را برای پیروی از رژیم های غذایی مبتنی بر غذا برای کاهش دریافت کالری ، اسیدهای چرب اشباع و سدیم افزایش دهند ، در حالی که مصرف مواد مغذی کم مصرف از جمله فیبر ، پتاسیم و ویتامین را افزایش می دهند.
قارچ ها که اغلب با سبزیجات دسته بندی می شوند ، بسیاری از ویژگی های مغذی محصول و همچنین خصوصیاتی را که معمولاً در گوشت ، لوبیا یا غلات یافت می شوند ، تأمین می کنند.
طبق USDA’s FoodData Central ، پنج قارچ متوسط و خام سفید (90 گرم) حاوی 20 کالری ، صفر گرم چربی ، سه گرم پروتئین و سدیم بسیار کمی است.
به گفته تیم تحقیقاتی ، قارچ از نظر تولید ویتامین D منحصر به فرد هستند. به طور خاص ، یک وعده قارچ خام سفید (90 گرم) و کریمینی (80 گرم) حاوی 23.6 است. ویتامین D می باشد.
منبع : www.newfoodmagazine.com
مترجم : میلاد احمدیان