جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ثبت نام

اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش استفاده می‌شود با ورود و یا ثبت نام در کاوشگران رادنام شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس های سایت کاوشگران رادنام و سیاست حفظ حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری
0

تحقیقات جدید نشان می دهد قارچ مواد مغذی بدون کالری را تأمین می کند

بهمن 16, 1399
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام
تازه های جهان، خبرها، صنایع غذایی
قارچ

تحقیقات جدید نشان می دهد قارچ مواد مغذی بدون کالری را تأمین می کند

 

دانشمندان می گویند ، قارچ از نظر مواد مغذی بسیار مفید بوده و از نظر كالری یا چربی های اشباع شده، ضرر بسیار ناچیزی دارد.

 

این محصول خوشمزه! چندین ماده مغذی اصلی را تأمین می کند

محققان همچنین دلیل دیگری نیز برای خوردن آن شناسایی کرده اند. تحقیقات جدید ، منتشر شده در علوم غذایی و تغذیه (ژانویه 2021) نشان داد که افزودن یک قارچ به رژیم غذایی باعث افزایش مصرف چندین ریز مغذی مانند ویتامین D ، بدون افزایش کالری ، سدیم یا چربی می شود .

 

تیم تحقیقاتی دریافت که یک وعده 84 گرم از این محصول باعث بهبود در کمبود مواد مغذی از جمله پتاسیم و فیبر می شود. این برای مخلوطی از قارچ های سفید ، کریمنی و پرتابلا و صدف صدق می کرد.

 

افزودن یک وعده (84 گرم) قارچ به رژیم غذایی منجر به افزایش فیبر غذایی (پنج تا شش درصد) مس (24-32 درصد) ، فسفر (شش درصد) ، پتاسیم (14-14 درصد) ، سلنیوم شد (13-14 درصد) ، روی (پنج تا شش درصد) ، ریبوفلاوین (13-15 درصد) ، نیاسین (13-14 درصد) و کولین (پنج تا شش درصد) میگردد، نتایج نشان می دهد که این وعده ها هیچ تاثیری بر کالری ، کربوهیدرات ، چربی یا سدیم نداشته است.

 

مری جو فینی ، هماهنگ کننده تحقیقات تغذیه در شورای قارچ گفت: “این تحقیق آنچه را که قبلا می دانستیم افزودن این ماده غذایی به بشقاب شما روشی موثر برای دستیابی به اهداف رژیم غذایی مشخص شده توسط DGA است تأیید کرد.”

 

قارچ ها از نظر زیست شناختی از غذاهای گیاهی و حیوانی متشکل از الگوی غذایی USDA (دپارتمان کشاورزی ایالات متحده امریکا) متمایز هستند ، اما دارای مشخصات مغذی منحصر به فردی هستند که مواد مغذی مشترک برای غذاهای گیاهی و حیوانی را فراهم می کند.

 

اگرچه با استفاده از آنها به عنوان سبزی در سیستم های گروه بندی مواد غذایی طبقه بندی می شود ، اما استفاده روزافزون آن در غذاهای اصلی در رژیم های غذایی رو به رشد در حال گسترش است. به گفته تیم تحقیقاتی ، این قارچ ها می توانند مصرف کنندگان را برای پیروی از رژیم های غذایی مبتنی بر غذا برای کاهش دریافت کالری ، اسیدهای چرب اشباع و سدیم افزایش دهند ، در حالی که مصرف مواد مغذی کم مصرف از جمله فیبر ، پتاسیم و ویتامین را افزایش می دهند.

قارچ ها که اغلب با سبزیجات دسته بندی می شوند ، بسیاری از ویژگی های مغذی محصول و همچنین خصوصیاتی را که معمولاً در گوشت ، لوبیا یا غلات یافت می شوند ، تأمین می کنند.

 

طبق USDA’s FoodData Central ، پنج قارچ متوسط ​​و خام سفید (90 گرم) حاوی 20 کالری ، صفر گرم چربی ، سه گرم پروتئین و سدیم بسیار کمی است.

 

به گفته تیم تحقیقاتی ، قارچ از نظر تولید ویتامین D منحصر به فرد هستند. به طور خاص ، یک وعده قارچ خام سفید (90 گرم) و کریمینی (80 گرم) حاوی 23.6 است. ویتامین D می باشد.

منبع : www.newfoodmagazine.com

مترجم : میلاد احمدیان

برچسب ها: elearningfood industrieslearningvitamin Dآموزشدورهرادنامصنایعغذاییقارچکاوشگرانمسئول فنی
قبلی دوره حضوری شناخت چای و ارزیابی حسی آن توسط موسسه آموزشی کاوشگران رادنام برگزار شد
بعدی تصاویر
جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://kavoshgaranradnam.ir/?p=2817
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.