آزمون دوره اصول فرمولاسیون شهریور 7, 1402 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره اصول فرمولاسیون خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. گزینه نادرست کدام است؟ HLB یک امولسیفایر نشان دهنده میزان حلالیت ان در فاز اب و چربی یک فرمول است. واکس ها می توانند بعنوان جایگزین چربی استفاده شوند. نشاسته نیمه ژلاتینه ذرت می تواند خواص مشابه چربی ایجاد کند. هر قدر HLB به 20 نزدیکتر باشد بهتر می تواند امولسیونهای آب در روغن را تثبیت کند. 2. کدامیک از کاربردهای لستین نیست؟ بهبود توزیع چربی در خمیر فراورده های آردی کند کردن رتروگراداسیون نشاسته عامل ضد پاشش در مارگارین ذوب کردن شکلات در دمای بدن 3. کدام گزینه در مورد چربی ها صحیح نیست؟ فرم کریستالی α بیشترین نقطه ذوب را دارد. کریستال β پایدارترین فرم است. تغییر نسبت کریستالهای چربی رفتار پلاستیک چربی را تغییر می دهد. پلی مورفیسم کریستاهای چربی بر بافت محصول اثرگذار است. 4. گزیینه نادرست را انتخاب کنید: گوار و خرنوب باهم اثر هم افزایی دارند. CMC در بستنی مانع تشکیل کریستالهای بزرگ یخ می شود. برای تهیه مرباهای کم کالری استفاده از پکتین با متوکسیل بالا توصیه می شود. آگار جایگزینی مناسب برای ژلاتین است. 5. روی برچسب کدام فرمول باید هشدار آلرژن بودن را درج نمود؟ فرمول کیک خامه ای شیر سویا کره بادام زمینی همه موارد. 6. درکدام گزینه پروتئین ها نمی توانند نقش فعالی داشته باشند؟ افزایش Disproportionation تثبیت کف کاهش اندازه ذرات فاز پراکنده در امولسیونها موارد ب و ج 7. در فرموله نمودن یک نوشیدنی پروتئینی بهتر است: از ترکیبات مهار کننده اگرگیشن استفاده شود. پروتئینها دناتوره شود تا قابلیت هضم افزایش یابد. با راسمیزاسیون امینواسیدها به فرم D تبدیل شود. با میلارد ژل پروتئینی تشکیل شود. 8. کدام گزینه در مورد استفاده از دو هیدروکلویید ناسازگار در فرمولاسیون یک فراورده صحیح نیست؟ سبب دو فاز شدن فرمول می شود. امولسیون آب در آب تشکیل می شود. به جای یک امولسیون یک ژل سفت تولید می شود موارد الف و ب 9. در دو شربت قندی با DE 55 و 85 ، شربت قندی با DE بالاتر: قند احیا کننده بالاتری دارد. شیرین کننده کمتری دارد برای بیماران دیابتی مناسب است. دچار میلارد در کنار پروتئین ها نمی شود. 10. کدامیک از نقش های مالتودکسترین است؟ ایجاد حس نرمی یا smoothness در سسها افزایش قابلیت جویده شدن در آدامس جایگزین چربی در مغزی شیرینی جات همه موارد پایان زمان
استاد با سوادی بودند ولی بعضی از مطالبی که میگفتند با اساتید ما که در شهیدبهشتی هستند مغایرت داشت پاسخ
استاد با سوادی بودند ولی بعضی از مطالبی که میگفتند با اساتید ما که در شهیدبهشتی هستند مغایرت داشت