هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید
جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری

مدیریت آلرژن ها

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > مدیریت آلرژن ها

مدیریت آلرژن ها

مهر 16, 1400
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون مدیریت آلرژن ها  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1. 
طبق دستورالعمل برچسب گذاری سازمان غذا و دارو، چه میزان از سولفیت در ماده غذایی می بایست به عنوان مواد حساسیت زا بر روی لیبل اعلام گردد؟
2. 
کدام گزینه میتواند جز آلرژنها محسوب شود؟
3. 
کدام گزینه جز تستهای کمی آلرژنها میباشد؟
4. 
کدام گزینه برای کنترل ریسک آلرژنها در طراحی بسته بندی محسوب میشود؟
5. 
کدام مورد جز هشت ماده غذایی آلرژن اصلی نمی باشد؟
6. 
کدام گزینه جز ریسکهای آلرژن در قسمت مهندسی و طراحی سیستم محسوب نمیشود؟
7. 
در استراتژیهای کنترل آلرژنها در واحد تولید استفاده از روغن های مورد استفاده برای پخت غذاهای آلرژن (مثل آجیل، ماهی و صدف) در کدام سرفصل قرار میگیرد؟
8. 
طبق استاندارد برنامه های پیش نیازی ( 1 – 13693 ) برای جلوگیری از مواد حساسیت زای ناخواسته از طریق آلودگی متقاطع چگونه مدیریت مواد حساسیت زا انجام می شود؟
9. 
زمانی که پیروی از برنامه نظافت قسمتی از سیستم جدا سازی است (separation) ، ............... برای مصرف مورد نظر باید صورت گیرد.
10. 
کدام گزینه جز ریسکهای آلرژن در مواد اولیه محسوب میشود؟
clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

بعدی آزمون دوره ISO22000
قبلی آزمون کنترل آفات

4 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • مجتبی درویشی گفت:
    مهر 17, 1400 در 16:45

    سلام و خسته نباشید
    دوره کاربردی و موثری بود
    با تشکر

    پاسخ
    • کاوشگران رادنام گفت:
      مهر 17, 1400 در 17:46

      سپاسگزاریم از حسن نظر جنابعالی

      پاسخ
  • محمدرضا جان بخش گفت:
    مهر 18, 1400 در 01:24

    بسیار استفاده کردم
    عالی بود

    پاسخ
    • کاوشگران رادنام گفت:
      مهر 18, 1400 در 13:14

      خوشحالیم از اینکه دوره مفیدی برای جنابعالی بوده

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://kavoshgaranradnam.ir/?p=4369
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.