هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید
جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری

آزمون کاربرد طعم دهنده ها

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون کاربرد طعم دهنده ها

آزمون کاربرد طعم دهنده ها

اسفند 5, 1400
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون کاربرد طعم دهنده ها  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1. 
اولئورزین ها جزء کدام دسته از طعم دهنده ها قرار می گیرند؟
2. 
در تولید طعم دهنده حاصل از فرآیند حرارتی بیشینه دمای مجاز واکنش چند درجه سانتیگراد است؟
3. 
کدام گزینه "جزء طعمی مصنوعی" به شمار می رود؟
4. 
بیشنه حد مجاز ترکیب " 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazol [4,5-b]pyridine (PhIP)" در طعم دهنده های حاصل از فرآیند حرارتی چه مقدار می باشد؟
5. 
از لحاظ علمی نامگذاری کدام گزینه صحیح نیست؟
6. 
از نظر علمی چند" مزه " شناخته شده وجود دارد؟
7. 
اگر برای تولید اجزاء طعمی از فرآیندهای میکروبیولوژی یا آنزیمی استفاده شود ، طعم دهنده به دست آمده در کدام دسته قرار خواهد گرفت؟
8. 
مطابق ضوابط سازمان غذا و دارو جمهوری اسلامی ایران کدام مرجع برای انتخاب لیست طعم دهنده های مجاز قابل قبول نیست؟
9. 
بکار گیری کدامیک در فرمولاسیون مواد غذایی مجاز نمی باشد؟
10. 
حداکثر مقدار باقی مانده حلال “Diethyl ether” در طعم دهنده های طبیعی که در استخراج آنها از حلال استفاده می شود، چه مقدار می باشد؟
clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

بعدی دوره پیشرفته ttac
قبلی آزمون دوره ISO 45001

2 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • سپیده قره یخه گفت:
    اسفند 6, 1400 در 14:46

    تدریس آقای دکتر کریمیان فوق‌العاده بود اگر امکان دارد دوره Origin Lab را با ایشان برگزار نمایید هر چه زودتر

    پاسخ
    • کاوشگران رادنام گفت:
      اسفند 16, 1400 در 21:08

      چشم حتما بررسی میکنیم

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://kavoshgaranradnam.ir/?p=5156
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.