هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید
جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری

آزمون دوره ISO22000

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره ISO22000

آزمون دوره ISO22000

شهریور 6, 1400
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره ISO22000  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1
نمودار جريان، نمايش نموداري و نظام مند............. و ............. مراحل فرآيند است.
2
حد ( هاي ) بحراني تعيين شده در نقاط CCP و اندازه گيري آنها امكان اجراي ............. را فراهم مي سازد.
3
اثربخشي چیست؟
4
ايمني مواد غذايي عبارت است از اطمينان از اينكه يك ماده غذايي هنگام ............. و يا ............. مطابق مصرف مورد نظر، ............ ............. مصرف کننده را به خطر نمي اندازد.
5
مميزي فرآيندی است ............. ، ............. و ............. براي كسب شواهد مميزي و ارزيابي عيني آن جهت تعيين ميزان برآورده شدن معيارهاي مميزي.
6
نقطه كنترل بحراني ( CCP ) مرحله اي در فرآيند كه در آن اقدام ( هاي ) كنترلي براي............. یا ......................... خطر بارز ایمنی مواد غذايي تا سطح ............. به كار گرفته مي شوند.
7
اقدام كنترلي چیست؟
8
معيار قابل اندازه گيري كه پذيرفتني را از ناپذيرفتني در نقاط CCP مجزا مي كند............. نام دارد.
9
سطح قابل قبول در سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی، سطحي از يك خطر .............. كه نبايد در محصول نهايي تهیه شده توسط سازمان از آن فراتر رود.
10
زنجيره مواد غذايي توالي مراحل توليد، ............. ، توزيع، ............. و جابجايي مواد غذايي و اجزاء متشكله آن از ............. تا مصرف می باشد.
clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

بعدی آزمون افزودنی های غذایی
قبلی مدیریت آلرژن ها

4 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • سعید شیرخدائی زارع گفت:
    شهریور 6, 1400 در 14:35

    سلام
    دوره پربار، آموزنده و خوبی بود و از آقای دکتر فلاح و همکارشان بابت اطلاع رسانی ها و همکاری در برگزاری دوره (بخصوص روز پنج شنبه که سریعا لینک ورود به جلسه را بنده ایمیل فرمودن) تشکر میکنم.

    پاسخ
    • کاوشگران رادنام گفت:
      شهریور 6, 1400 در 23:17

      خیلی ممنون از شما

      پاسخ
  • خاتون بارانی گفت:
    شهریور 6, 1400 در 14:51

    من از این دوره خیلی راضی بودم از استاد عزیز جناب دکتر فلاح بسیاررر تشکر و قدر دانی میکنم استاد فوق العادهههه خیلییی دلسوزانه و با علم کامل تدریس کردن و خیلی راضی بودم هم از مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام که بهترین اساتید انتخاب کردن و هم از جناب دکتر فلاح خیلییی عالی بودن تشکر میکنم و پیشنهاد میکنم حتما حتما دوره های iso با دکتر فلاح بگذرونید 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹

    پاسخ
    • کاوشگران رادنام گفت:
      شهریور 6, 1400 در 23:16

      بسیار سپاسگزاریم از نظرات زیباتون و خوشحالیم از اینکه دوره مفید بوده براتون

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://kavoshgaranradnam.ir/?p=4065
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.