جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • برون سپاری آموزش
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
      • اخذ جواز کسب تولیدی مواد غذایی و سیب سلامت
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید
کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • برون سپاری آموزش
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
      • اخذ جواز کسب تولیدی مواد غذایی و سیب سلامت
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
حساب کاربری
0

آزمون دوره پلیمر

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره پلیمر

آزمون دوره پلیمر

خرداد 23, 1402
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره پلیمر  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1. 
بکارگیری کدام یک ازترکیبات زیر جهت پوشش دهی فیلم های سلولز معمول و مناسب نیست.

2. 
به منظور ایجاد رنگ،کدری/ماتی و در مواردی تغییر در ویژگی های فیزیکی فیلم/ورق بسته بندی از کدام یک از ترکیبات زیر استفاده می شود؟

3. 
منظور از اصطلاح Virgin plastic.........است.

4. 
به صفحات پلاستیکی با ضخامت 2 میلی متر.......... گفته می شود.

5. 
پلیمری که از پلیمریزاسیون استایرن به روش سوسپانسیون تولید می شود؛ به نحوی که گاز پنتان (C5H12) در داخل دانه های پلیمر محبوس شده و عملیات تبدیل آن به فوم ، صورت می پذیرد؛......... نام دارد.

6. 
بکارگیری بوتا دی ان-آکریلونیتریل-استایرن(ABS ) در کوپلیمرسازی استایرن با اهداف کدام یک از گزینه های زیر منطبق است؟

7. 
نماد متشکل از سه پیکان که در جهت حرکت عقربه های ساعت حرکت دارند؛ و عدد 4 در بدنه آن درج شده است نمایه کدام مفهوم در کد گذاری پلاستیک هاست.

8. 
پلی مر پایه، در فرمولاسیون خمیر پلاستی سول که به عنوان درزگیر آشکار در ساختار نمونه هایی از درها در دربندی بسته بندی مواد غذایی به کار گرفته می شود؛به صورت معمول.....است.

9. 
لایه نفوذ ناپذیر در فرمولاسیون بسته بندی های متالایز........است.

10. 
کدام یک از پلی مرهای زیر را جهت طراحی بسته بندی مواد غذایی با قابلیت سرو داغ توصیه می نمایید؟

clock.png

پایان زمان

قبلی آزمون دوره توجیهی
بعدی آزمون دوره رضایت مشتری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو جواز کسب دانشجو دانشمندان دوره رادنام سیب سلامت صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کاوشگران رادنام کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • info@kavoshgaranradnam.ir
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://kavoshgaranradnam.ir/?p=10611
loader

ارسال اطلاعات ، لطفاً منتظر بمانید ...

ورود به سایت

برای استفاده از خدمات ابتدا وارد شوید

تاکنون عضو این وب سایت نبودید؟ ثبت نام
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
ثبت نام

جهت استفاده بیشتر از خدمات سایت ما ثبت نام کنید

شماره موبایل*
ایمیل*
نام کاربری*
پسورد*
نام*
نام خانوادگی*
کد ملی*
سطح تحصیلات*
در صورت تمایل به دریافت گواهینامه انگلیسی فیلد بالا را تکمیل نمایید
مشخصات شغلی(اختیاری)
آدرس پستی جهت ارسال برای متقاضیان گواهینامه های چاپی
بازگشت به ورود
60 ارسال مجدد کد تایید
بازیابی پسورد
بازگشت به ورود
کد تایید

جهت استفاده بیشتر از خدمات سایت ما ثبت نام کنید

60 ارسال مجدد کد تایید
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.