آزمون دوره میکروبیولوژی در صنایع غذایی خرداد 8, 1400 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره میکروبیولوژی در صنایع غذایی خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. محلول پارادی متیل آمینو بنز آلدهید معرف کدام واکنش می باشد؟ گاز اندول متیل رد MRVP اوره همه موارد 2. قانون 5F عبارت است از: Fluid-food Fingers Feces Flies همه موارد 3. حداکثر میزان مجاز باکتری استاف اورئوس در گوشت چرخ کرده ......................... می باشد. 500 cfu/gr 1000 cfu/gr 100 cfu/gr هیچ کدام 4. مفهوم food intoxicationعبارت است از : مسمومیت های غذایی عفونت غذایی عفونت های ثانویه همه موارد 5. محیط کشت انتخابی کمپیلوباکتر عبارت است از : Skirrow Blood Agar EMB Agar Mac agar 6. خطرناک ترین آفلاتوکسین سرطان زا در غذا عبارت است از ؟ B1 M G هر سه مورد 7. توکسین های تیپ A و B بوتولیسم در غذای ....................... مشاهده می شود. کنسرو ماهی دودی پروتینی منجمد فرآورده های غلات 8. فاکنورهای ویرولانس باکتری باسیلوس سرئوس عبارت است از : توکسین نکروتیک سرئولیزین فسفولیپاز همه موارد 9. مهم ترین گونه بروسلا بیماریزا در انسان عبارت است از : ملی تنسیس آبورتوس بوویس کانیس 10. میزبان نهایی و میزبان واسط انگل توکسوپلاسما گوندی در زنجیره غذایی عبارت است از : گربه سانان – علفخواران نرم تنان - حلزون کرم های برگی شکل - ترماتودها هیچ کدام کاربر گرامی، نتیجه آزمون به ایمیل شما ارسال میگردد. با تشکر کاوشگران رادنام زمان تمام شد! پایان زمان