هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید
جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری

آزمون دوره سموم و آلاینده ها در صنایع غذایی

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره سموم و آلاینده ها در صنایع غذایی

آزمون دوره سموم و آلاینده ها در صنایع غذایی

مرداد 9, 1401
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره سموم و آلاینده ها در صنایع غذایی  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1. 
منبع اصلی آلوده شدن محیط به جیوه، کدامیک از موارد زیر است؟
2. 
کدامیک از عوامل زیر باعث تولید PAHs در مواد غذایی می شود؟
3. 
معمولا میکروارگانیسم ها حضور خود را با کدامیک از روشهای زیر آشکار می سازند؟
4. 
کدام جمله در مورد آفلاتوکسین ها صحیح می باشد؟
5. 
در کدام روش نیاز به تهیه امولسیون نیست؟ الف. ب. ج. د.
6. 
کدام جمله در مورد نیتروزامین صحیخ نمی باشد؟
7. 
اگر ماده غذایی حاوی نشاسته مانند سیب زمینی، در حرارت بالا سرخ شود کدام ماده زیان آور تولید می گردد؟
8. 
بیماری تب مالت از چه طریقی به انسان منتقل می کردد؟
9. 
هدف اصلی از ایمنی غذایی کدامیک از موارد زیر است؟
10. 
کدامیک از غذاهای زیر می توانند موجب بروز عارضه مسمومیت هیستامینی در فرد گردند؟
clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

بعدی آزمون دوره سموم و آلاینده ها در صنایع غذایی
قبلی آزمون فرآورده های گوشتی

2 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • فائزه آخوندزاده گفت:
    مرداد 15, 1401 در 22:39

    سلام
    خداقوت به دوستان عزیز
    دوره ها بسیار مفید هستند
    تنتون سلامت…

    پاسخ
    • کاوشگران رادنام گفت:
      مرداد 17, 1401 در 13:25

      سپاس از نظرات زیباتون
      سلامت و پیروز باشید

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://kavoshgaranradnam.ir/?p=5819
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.