آزمون دوره رئولوژی آرد و ابزار های اندازه گیری آن مرداد 27, 1401 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره رئولوژی آرد و ابزار های اندازه گیری آن خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. کدام یک از موارد زیر درست هستند؟ فارینوگراف استرس کششی شامل کشش دو محوره را ثبت میکند. میکسولب، مقاومت نسبت به کشش را ثبت میکند. آلوئوگراف، استرس و نیروی برشی روی خمیر را ثبت میکند. اکستنسوگراف، استرس کششی تک محوره را ثبت میکند. 2. به ترتیب چه چیزی باعث ایجاد ویژگیهای کشسانی و ویسکوز (گرانروی) بودن خمیر می شود؟ گلیادین، گلوتنین نشاسته، گلوکوز گلیادین، گلوتن هیچ کدام 3. بازههای زمانی برای انجام تخمیر اکستنسوگراف، کدام هستند؟ صنعتی: 45،90،135 دقیقه، سنتی 30،60،90 دقیقه صنعتی: 30،60،90 دقیقه، سنتی 30،60،90 دقیقه صنعتی: 30،60،90 دقیقه، سنتی 45،90،135 دقیقه هیچ کدام 4. کمیت MTI چیست؟ افت قدرت خمیر 5 دقیقه بعد از DDT افت قدرت خمیر، 10 دقیقه بعد از شروع افت قدرت خمیر، 12 دقیقه بعد از DDT افت قدرت خمیر، 12 دقیقه بعد از شروع 5. کمیت DDT چیست؟ افت قدرت خمیر 10 دقیقه بعد از شروع زمانی که جذب آب کامل میشود حداکثر گشتاور اعمال شده هیچ کدام 6. کدام یک از موارد زیر نوعی استرس هستند؟ کشش کشسانی انعطاف مقاومت 7. کمیت FQN چیست؟ افت قدرت خمیر 12 دقیقه بعد از DDT مدت زمانی که طول می کشد، قدرت خمیر 30 واحد افت کند. مدت زمانی که طول می کشد تا قدرت خمیر 50 واحد افت کند. افت قدرت خمیر، 10 دقیقه بعد از DDT 8. کمیت پایداری (Stability) کدام مورد است؟ اختلاف بین زمان Arrival و Departure اختلاف بین زمان DDT و Arrival اختلاف بین زمان DDT و FQN اختلاف بین زمان FQN و Departure 9. کدام یک از موارد زیر در انجام آزمایش فارینوگراف، انجام میشوند؟ قرار دادن 300 گرم آرد رطوبت پایه 14 درصد درون محفظه یک دقیقه میکس اولیه آرد برای همدما شدن اضافه کردن آب توسط بورت همه موارد 10. اکستنسوگراف، کدام یک از کمیتهای زیر را اندازه میگیرد؟ Extensibility Max Resistance 5cm Resistance همه موارد پایان زمان
با تشکر از شما
دوره کاربردی خیلی خوبی بود
بسیار مناسب بود
عالی