جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • برون سپاری آموزش
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
      • اخذ جواز کسب تولیدی مواد غذایی و سیب سلامت
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید
کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • برون سپاری آموزش
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
      • اخذ جواز کسب تولیدی مواد غذایی و سیب سلامت
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
حساب کاربری
0

آزمون دوره رئولوژی آرد و ابزار های اندازه گیری آن

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره رئولوژی آرد و ابزار های اندازه گیری آن

آزمون دوره رئولوژی آرد و ابزار های اندازه گیری آن

مرداد 27, 1401
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره رئولوژی آرد و ابزار های اندازه گیری آن  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1. 
کدام یک از موارد زیر درست هستند؟

2. 
به ترتیب چه چیزی باعث ایجاد ویژگی‌های کشسانی و ویسکوز (گرانروی) بودن خمیر می شود؟

3. 
بازه‌های زمانی برای انجام تخمیر اکستنسوگراف، کدام هستند؟

4. 
کمیت MTI چیست؟

5. 
کمیت DDT چیست؟

6. 
کدام یک از موارد زیر نوعی استرس هستند؟

7. 
کمیت FQN چیست؟

8. 
کمیت پایداری (Stability) کدام مورد است؟

9. 
کدام یک از موارد زیر در انجام آزمایش فارینوگراف، انجام می‌شوند؟

10. 
اکستنسوگراف، کدام یک از کمیت‌های زیر را اندازه‌ می‌گیرد؟

clock.png

پایان زمان

قبلی آزمون فرآورده های گوشتی
بعدی آزمون دوره فرآورده های شیر

4 Comments

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • محسن پرهیزکار گفت:
    مرداد 29, 1401 در 14:16

    با تشکر از شما

    پاسخ
  • جلال نصیری گفت:
    مرداد 30, 1401 در 00:24

    دوره کاربردی خیلی خوبی بود

    پاسخ
  • حامد محمدی گفت:
    مرداد 30, 1401 در 12:16

    بسیار مناسب بود

    پاسخ
  • سعید مهرابی گفت:
    شهریور 1, 1401 در 10:37

    عالی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو جواز کسب دانشجو دانشمندان دوره رادنام سیب سلامت صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کاوشگران رادنام کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • info@kavoshgaranradnam.ir
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://kavoshgaranradnam.ir/?p=5889
loader

ارسال اطلاعات ، لطفاً منتظر بمانید ...

ورود به سایت

برای استفاده از خدمات ابتدا وارد شوید

تاکنون عضو این وب سایت نبودید؟ ثبت نام
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
ثبت نام

جهت استفاده بیشتر از خدمات سایت ما ثبت نام کنید

شماره موبایل*
ایمیل*
نام کاربری*
پسورد*
نام*
نام خانوادگی*
کد ملی*
سطح تحصیلات*
در صورت تمایل به دریافت گواهینامه انگلیسی فیلد بالا را تکمیل نمایید
مشخصات شغلی(اختیاری)
آدرس پستی جهت ارسال برای متقاضیان گواهینامه های چاپی
جهه سهولت در ارسال حتما کد پستی ثبت شود
بازگشت به ورود
60 ارسال مجدد کد تایید
بازیابی پسورد
بازگشت به ورود
کد تایید

جهت استفاده بیشتر از خدمات سایت ما ثبت نام کنید

60 ارسال مجدد کد تایید
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.