هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید
جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری

آزمون دوره تقلبات در صنایع غذایی

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره تقلبات در صنایع غذایی

آزمون دوره تقلبات در صنایع غذایی

اردیبهشت 2, 1400
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره تقلبات در صنایع غذایی  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1
کدام یک جزء تقلبات محسوب نمی گردد ؟
2
افزودن اسانس و رنگ مصنوعی به دسر قنادی جزو کدام دسته از تقلبات تقسیم بندی می گردد؟
3
محرک های عمدی ناشی از جنبه های اقتصادی تحت عنوان ..........شناخته میشوند.
4
کدامیک از عبارات ذیل صحیح نمی باشد؟
5
در مورد عسل طبیعی کدام مورد صحیح نیست؟
6
کدامیک جزو تعاریف غذای سالم محسوب نمی شود؟
7
کدامیک از تعاریف زیر جزو تعاریف مطرح شده FDA برای تقلب محسوب نمی شود؟
8
کدامیک جزو اشکال بروز تقلبات غذایی تقسیم بندی نمی شوند؟
9
انگیزه ها ایدو ئولوژیک عمدتا تحت کدامیک از سیستم های پیشگیرانه بروز تقلبات پایش میشوند؟
10
کدام یک جزء تقلبات محسوب می گردد( با فرض درج آگاهی در ترکیبات لیبل)؟
clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

قبلی آزمون دوره اصول CIP در صنايع غذايي
جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://kavoshgaranradnam.ir/?p=3279
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.