آزمون دوره اصول CIP در صنايع غذايي اردیبهشت 10, 1400 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره اصول CIP در صنايع غذايي خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. مفهوم MSDS عبارت است از: تمام اطلاعات مربوط به معدوم مواد شيميايي تمام اطلاعات مربوط به مواد شيميايي تمام اطلاعات مربوط به مواد شيميايي و فيزيكي همه موارد 2. بهترين ميزان طول موج U.V-C عبارت است از: 200 تا 290 نانو متر 265 نانومتر 290 نانو متر 500 نانو متر 3. دما و زمان مناسب اتوكلاو با بخار حرارت عبارت است از: 150درجه سانتيگراد -15 دقيقه 110درجه سانتيگراد -10 دقيقه 131درجه سانتيگراد -15 دقيقه 121درجه سانتيگراد -15 دقيقه 4. پايش بيولوژيك اتوكلاو بخار با استفاده از باكتري باسيلوس ..... انجام مي گيرد. همه موارد سوبتيليس استئاروترموفيلوس ژئوباسيلوس 5. گندزدايي در سطح H.L.D مربوط به موادي است كه موجب ..... مي گردد. همه موارد حذف باكتري هاي رويشي كشته شدن تمام ميكروارگانيسم ها ي غير اسپودار كشته شدن تمام ميكروارگانيسم ها بجز اسپورها 6. سروتيپ O157,H7 از سويه هاي انتروهموراژيك باكتري ........ مي باشد. همه موارد شيگلا استاف اورئوس اشريشياكلي 7. باكتري شايع در بستني عبارت است از: بروسلا استاف اورئوس باسيلوسرئوس همه موارد 8. پراستيك اسيد در چه غلظتي دزانفكتانت محسوب مي شود؟ 50PPM 100PPM 1PPM هيچكدام 9. در فيلتر هاي هپا از هر 10000 پارتيكل: اصلا" پارتيكل عبور نمي كند فقط 3 پارتيكل عبور مي كند فقط 7/1 پارتيكل عبور مي كند فقط يك پارتيكل عبور مي كند 10. باكتري پاتوژن در غذاي برنج پخته عبارت است از: اشريشياكلي سالمونلا باسيلوس سرئوس هر سه مورد کاربر گرامی، نتیجه آزمون به ایمیل شما ارسال میگردد. با تشکر کاوشگران رادنام زمان تمام شد! پایان زمان