آزمون دوره اصول CIP در صنايع غذايي اردیبهشت 10, 1400 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره اصول CIP در صنايع غذايي خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1 باكتري پاتوژن در غذاي برنج پخته عبارت است از: اشريشياكلي باسيلوس سرئوس سالمونلا هر سه مورد 2 باكتري شايع در بستني عبارت است از: استاف اورئوس همه موارد بروسلا باسيلوسرئوس 3 مفهوم MSDS عبارت است از: تمام اطلاعات مربوط به مواد شيميايي و فيزيكي تمام اطلاعات مربوط به معدوم مواد شيميايي همه موارد تمام اطلاعات مربوط به مواد شيميايي 4 پراستيك اسيد در چه غلظتي دزانفكتانت محسوب مي شود؟ 50PPM 1PPM هيچكدام 100PPM 5 بهترين ميزان طول موج U.V-C عبارت است از: 200 تا 290 نانو متر 265 نانومتر 290 نانو متر 500 نانو متر 6 ماده موثر در ضد عفوني كننده هاي سبز عبارت است از: تركيبات يد دار همه موارد هيدروژن پراكسايد و اسيتيك اسيد تركيبات هالوژنه 7 پايش بيولوژيك اتوكلاو بخار با استفاده از باكتري باسيلوس ..... انجام مي گيرد. ژئوباسيلوس استئاروترموفيلوس همه موارد سوبتيليس 8 دما و زمان مناسب اتوكلاو با بخار حرارت عبارت است از: 110درجه سانتيگراد -10 دقيقه 121درجه سانتيگراد -15 دقيقه 150درجه سانتيگراد -15 دقيقه 131درجه سانتيگراد -15 دقيقه 9 سروتيپ O157,H7 از سويه هاي انتروهموراژيك باكتري ........ مي باشد. اشريشياكلي شيگلا همه موارد استاف اورئوس 10 گندزدايي در سطح H.L.D مربوط به موادي است كه موجب ..... مي گردد. همه موارد كشته شدن تمام ميكروارگانيسم ها ي غير اسپودار كشته شدن تمام ميكروارگانيسم ها بجز اسپورها حذف باكتري هاي رويشي کاربر گرامی، نتیجه آزمون به ایمیل شما ارسال میگردد. با تشکر کاوشگران رادنام زمان تمام شد! پایان زمان