هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید
جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری

آزمون دوره اصول بهداشتی سردخانه میوه و سبزی

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره اصول بهداشتی سردخانه میوه و سبزی

آزمون دوره اصول بهداشتی سردخانه میوه و سبزی

تیر 24, 1401
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره اصول بهداشتی سردخانه میوه و سبزی  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1. 
کدامیک ازمیوه های زیردرکشورما بیشترین ضایعات رادارد ؟
2. 
بهترین بازه دمایی در سالن درزمان استفاده از اتیلن برای رسانیدن میوه چقدرباید باشد؟
3. 
درجه حرارتی که پایین تراز آن عوارض فیزیولوژیک درگیاه عارض میشود چه نام دارد؟
4. 
معمولا دماسنج ها درچه فاصله ای از سطح زمین قرارمیگیرند؟
5. 
رطوبت سالن در زمان استفاده ازاتیلن برای رسانیدن میوه چقدرباید باشد ؟
6. 
نوارهای پرمنگنات پتاسیم درجعبه های موز برای چیست؟
7. 
درکشورما درکدامیک از بخش های زنجیره تامین ضایعات سبزی ها ومیوه ها بیشتراست ؟
8. 
شدت تنفس درکدامیک از سبزیجات زیربه شدت بالاست؟
9. 
کدامیک از میوه های زیرکلایماکتریک نیستند؟
10. 
حداکثروزن بسته بندی چقدرباید باشد؟
clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

بعدی آزمون دوره تحقیق و توسعه در صنعت غذا
قبلی آزمون دوره ریزپوشانی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://kavoshgaranradnam.ir/?p=5737
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.