آزمون دوره اصول برچسب گذاری محصولات غذايي اردیبهشت 26, 1400 ارسال شده توسط کاوشگران رادنام به آزمون دوره اصول برچسب گذاری محصولات غذايي خوشآمدید نام و نام خانوادگی ایمیل 1. ادعای کم چربی برای چه فرآورده ای مصداق دارد؟ میزان چربی کمتر از 0.5 % میزان چربی نسبت به فرآروده معمولی 25% کاهش یافته باشد. میزان چربی کمتر 3% میزان چربی کمتر از 17.5% 2. درج میزان کدامیک از افزودنی های زیر بروی برچسب الزامی می باشد؟ قوام دهنده ها صمغ و موم ها طعم دهنده های مصنوعی شیرین کننده های مصنوعی 3. بجز موارد استثنا درج کدامیک از موارد زیر در برچسب اختیاری می باشد؟ نشانگرهای رنگی تغذیه ای شماره پروانه بهداشتی ساخت جرول ارزش تعذیه ای نام کارخانه تولید کننده 4. براساس سهم فرآورده: کدام یک از موارد زیر در نشانگر رنگی تغذیه ای درج نمی شود؟ اسید چرب اشباع نمک اسیدچرب ترانس چربی 5. ادعای مربوط به قند کاهش یافته در چه صورت محقق می گردد: میزان فند کمتر از 0.5 % باشد. کاهش قند فرآورده به میزان 25% فرآروده های معمولی میزان فند کمتر از 2.5% باشد. میزان قند کمتر از 11.25 % باشد. 6. میزان ریز مغذی برای سهم جهت درج ادعای "منبع" برحسب nrv% چقدر می باشد؟ 15% 20% 5% 10% 7. ادعای منبع فیبر با افزودن چه میزان فیبر به فرآورده غذایی محقق می گردد؟ 6 % در صورت تامین میزان 20% از نساز روزانه 2 % 3 % 8. کدام مورد در خصوص درج تاریخ تولید و انقضا صحیح می باشد؟ درج تاریخ بصورت ماه و سال برای کلیه فرآورده ها نادرست می باشد درج تاریخ انقضا بصورت " یکسال پس از تولید" نادرست است. درج سری ساخت الزامی نمی باشد. درج best before اجباری می باشد. 9. کدام مورد در نشانگر رنگی درج نمی شود؟ نمک چربی قند پروتئین 10. درج کدامیک از موارد زیر در برچسب اختیاری می باشد؟ مواد حساسیت زا هیچ کدام مواد تشکیل دهنده شرایط نگهداری برای محصولات دارای شرایط نگهداری خاص زمان تمام شد! پایان زمان