هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید
جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری

آزمون دوره آموزشی آشنایی با اصول HSE در صنايع غذايي

کاوشگران رادنام > آزمون ها و نظرسنجی ها > آزمون دوره آموزشی آشنایی با اصول HSE در صنايع غذايي

آزمون دوره آموزشی آشنایی با اصول HSE در صنايع غذايي

اردیبهشت 31, 1400
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام

به آزمون دوره آموزشی آشنایی با اصول HSE در صنايع غذايي  خوش‌آمدید

نام و نام خانوادگی
ایمیل
1
مفهوم MSDS كدام گزينه است :
2
آخرين توصيه در خصوص سلسله مراتب اقدامات كنترلي براي ريسك هاي غيرقابل قبول كدام گزينه است
3
كدام استانداردها مرتبط با پياده سازي سيستم HSE در صنايع مي باشد ؟
4
كدام گزينه جز مراحل ارزيابي ريسك نمي باشد .
5
كدام عامل جزء عوامل زيان آور ارگونومي مرتبط با كار محسوب مي گردد
6
كدام گزينه در خصوص تعريف خطر صحيح مي باشد :
7
كدام گزينه جزء اعمال ناايمن در محيط كار محسوب مي گردد
8
در مفهوم هرم حوادث ، شناسايي كدام مورد مهم و اولويت دار است :
9
كدام گزينه جزء مرحله آمادگي در برابر حوادث و بلايا مي باشد ؟
10
كدام گزينه مفهوم حادثه مي باشد :
clock.png

زمان تمام شد!

clock.png

پایان زمان

بعدی آزمون دوره آموزشی مبانی و آشنایی با اصول HACCP در صنايع غذايي
قبلی آزمون دوره مستند سازی واصول ارزیابی
جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://kavoshgaranradnam.ir/?p=3442
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.