جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ثبت نام

اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش استفاده می‌شود با ورود و یا ثبت نام در کاوشگران رادنام شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس های سایت کاوشگران رادنام و سیاست حفظ حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری
0

دانشمندان توانستند رنگ طبیعی آبی را از کلم قرمز جهت مصارف غذایی تولید نمایند

فروردین 21, 1400
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام
تازه های جهان، خبرها، صنایع غذایی
رنگ طبیعی آبی

دانشمندان توانستند رنگ طبیعی آبی را از کلم قرمز جهت مصارف غذایی تولید نمایند

 

دانشمندان توانستند رنگ طبیعی آبی را از کلم قرمز جهت مصارف غذایی تولید نمایند

محققان میلیون ها آنزیم را جستجو کردند تا ماده مناسب تولید رنگ طبیعی را که از کلم قرمز نشات می گیرد ، پیدا کنند.

یک رنگ طبیعی درخشان آبی توسط یک تیم بین المللی از محققان از جمله شیمی دانان در دانشگاه کالیفرنیا ،  یوسی دیویس کشف شده است. تیم تحقیقاتی که یافته های آن در Science Advances منتشر شده است ، می گوید: آبی جدید فیروزه ای ، حاصل از کلم قرمز ، می تواند جایگزینی برای رنگهای غذایی مصنوعی آبی باشد.

 

پاملا دنیش ، دانشجوی تحصیلات تکمیلی که با پروفسور جاستین سیگل در گروه شیمی و نوآوری در یوسی دیویس در انستیتوی مواد غذایی و بهداشتی یوسی دیویس کار می کند ، گفت: “رنگ های آبی در طبیعت بسیار نادر هستند – بسیاری از آنها واقعاً قرمز و بنفش هستند.”

 

داشتن رنگ آبی مناسب برای مخلوط کردن رنگ های دیگر مانند سبز نیز مهم است. سیگل می گوید: اگر رنگ آبی مناسب نباشد ، در هنگام مخلوط شدن رنگ های گل آلود و قهوه ای ایجاد می شود.

از عصاره کلم قرمز به عنوان منبع رنگ آمیزی مواد غذایی طبیعی ، به ویژه قرمز و بنفش ، استفاده گسترده ای می شود. به این رنگ ها آنتوسیانین گفته می شود. برای حدود یک دهه ، تیمی به رهبری دانشمندان در موسسهMars Advanced Research  و علم و فناوری Mars Wrigley ، با همکاری موسسه نوآوری و بهداشت یوسی دیویس ، دانشگاه ایالتی اوهایو ، دانشگاه ناگویا ، ژاپن ، دانشگاه آوینیون ، فرانسه و دانشگاه SISSA ایتالیا در حال جداسازی آنتوسیانین آبی از کلم قرمز بوده اند. اما رنگ آبی طبیعی فقط در مقادیر بسیار کمی وجود دارد.

 

آنزیم ها برای تبدیل رنگ ها

دنیش ، دانشجویان تحصیلات تکمیلی کاترین گوگنهایم و مری رایلی و سیگل راهی برای تبدیل سایر آنتوسیانین های موجود در کلم به ترکیب رنگ آبی کشف کردند. بر اساس این نتایج ، آنها از روش های محاسباتی برای جستجوی تعداد زیادی از توالی های پروتئین بالقوه  برای طراحی آنزیمی استفاده می کنند که با کارایی بالا تبدیل را انجام می دهد.

 

با استفاده از این آنزیم ، آنها توانستند آنتوسیانین آبی را از بخش کوچکی از عصاره کلم قرمز به یک محصول اصلی تبدیل کنند ، به محققان موسسه و سایر همکاران این امکان را می دهد که رنگ جدید آبی را کاملا مشخص کنند.

منبع : www.newfoodmagazine.com

مترجم : میلاد احمدیان

برچسب ها: food industriesآبیآموزشدانشمنداندورهصنایعطبیعیغذاییکاوشگرانکلم قرمز
قبلی نوروز خجسته باد
بعدی ramadan kareem
جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://kavoshgaranradnam.ir/?p=3231
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.