جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
هر دو آدرس اینترنتی https://kavoshgaranradnam.ir و https://kavoshgaran.net متعلق به موسسه کاوشگران رادنام بوده ولیکن مشتریان محترم جهت خرید دوره ها صرفا از آدرس https://kavoshgaranradnam.ir استفاده نمایید

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ثبت نام

اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش استفاده می‌شود با ورود و یا ثبت نام در کاوشگران رادنام شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس های سایت کاوشگران رادنام و سیاست حفظ حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

کاوشگران رادنام
  • خانه
  • خدمات
    • ضوابط و بخشنامه های قانونی
    • نظارت و ارزیابی
    • آموزش
    • مشاوره
      • ایزو
      • مجوزهای بهداشتی
  • دانلود adobe connect
  • درباره ما
  • ثبت نام دوره
  • استعلام مدرک
  • تماس با ما
  • سبد خرید
  • مجوزها
  • تفاهم نامه ها
ورود به حساب کاربری
0

وبلاگ

کاوشگران رادنام > خبرها > تصاویر > مواد غذایی آلرژی زا را به مصرف کننده اطلاع دهید

مواد غذایی آلرژی زا را به مصرف کننده اطلاع دهید

دی 23, 1399
ارسال شده توسط کاوشگران رادنام
تصاویر

مواد غذایی آلرژی زا را به مصرف کننده اطلاع دهید

آلرژی در واقع عکس العمل شدید سیستم ایمنی بدن، هنگام ورود یک ماده خارجی به بدن است. ورود مواد آلرژن به بدن موجب افزایش ترشح هیستامین می شود. هیستامین ماده ترشحی درون ریزی است که با تحریک اعصاب، پیام را در سراسر بدن منتشر کرده و موجب تحریک و برانگیختگی سیستم ایمنی می شود.

حتی مقدار کمی از مواد غذایی عامل آلرژی می‌تواند علائمی مانند مشکلات گوارشی، کهیر و یا تورم مجاری هوایی را ایجاد کند. در بعضی از افراد، آلرژی غذایی می‌تواند باعث علائم شدید یا حتی یک واکنش تهدید کننده زندگی شود که به شوک آنافیلاکسی معروف است⚕⚕
طبق دستورالعمل سازمان غذا و داروی ایران، مواد زیر می توانند بیشترین عامل حساسیت زایی را به خود اختصاص دهند که باید بر روی برچسب فرآورده در قسمت اجزای تشکیل دهنده وجود این مواد اعلام گردد حتی اگر این مواد به مقدار جزئی در فرآورده موجود باشد:

۱.شیر و فرآورده های حاوی لاکتوز.
۲. تخم مرغ و فرآورده های آن.
۳.غلات و فرآورده های غلات حاوی گلوتن.
۴. ماهی و فرآورده های دریایی.
۵. بادام زمینی و مغزهای خوراکی چرب.
۶. دانه سویا و فرآورده های آن.
۷. سولفیت در غلظت بیش از ۱۰ میلی گرم در کیلوگرم (متابی سولفیت، سولفیت سدیم، انیدرید سولفورو و تیوسولفات سدیم)
۸. ژل رویال
✔✔✔✔✔
تنها راه درمان آلرژی دوری از ماده آلرژی زا می باشد.

@kavoshgaran_radnam
#food_science #kavoshgaran #kavoshgaran_radnam
#ttac
#کاوشگران_رادنام
#کاوشگران_راد_نام
#صنایع_غذایی #ایمنی #ایزو #سلامت #آموزش #برگزاری_دوره_های_تخصصی_صنایع_غذایی # دوره_آموزشی #کارگاه_آموزشی #صنعت_غذا #ttac #مشاوره #مسئول_فنی #امتیاز_باز_آموزی #دارای_مجوز_وزارت_بهداشت
#آموزش #مشاوره #ایزو_۹۰۰۱ #ایزو_۲۲۰۰۰ #مدیریت_ایمنی_مواد_غذایی
#نشانگر_رنگی
#چراغ_راهنما
#نشانگر_رنگی_تغدیه_ای #تخفیف_دانشجویی #آلرژی_غذایی

برچسب ها: elearningfood industrieslearningرادنامصنایعغذاییکاوشگرانمسئول فنی
قبلی روز جهانی غذا
بعدی دوره های تخصصی شرکت کاوشگران رادنام

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
برچسب‌ها
2022 christmas elearning food industries happy ISO22000:2018 learning ttac vitamin D yalda yalda night آبی آموزش ایزو دانشجو دانشمندان دوره رادنام صنایع طبیعی غذایی قارچ مسئول فنی وظایف مسئول فنی وظایف مسئول فنی صنایع غذایی پلان کارخانه مواد غذایی کاوشگران کریسمس کلم قرمز یلدا
پشتیبانی
پشتیبانی
مرکز مشاوره و آموزش کاوشگران رادنام
با ما بیاموزید!
  • تهران، بلوار فردوس غرب، خیابان وحید جنوبی ، خیابان پانزدهم غربی ، پلاک 1
  • 02144127264
  • 09015153274
  • [email protected]
موسسه آموزشی کاوشگران
© ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تمامی حقوق برای کاوشگران رادنام محفوظ است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://kavoshgaranradnam.ir/?p=202
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.